ELECTUS
80+ Silver
Öyle deme la ben alıcam güzel mouse de.Zırt çıktı bu da.
Öyle deme la ben alıcam güzel mouse de.Zırt çıktı bu da.
G102 mi güzel?Öyle deme la ben alıcam güzel mouse de.
Ben alıcam kötü mouse.Öyle deme la ben alıcam güzel mouse de.
Güzel değilde mecbur yapıcak bir şey yokG102 mi güzel?
Neden?Güzel değilde mecbur yapıcak bir şey yok
Mağazalarda başka mouse yokmuş.Neden?
Keşke bunu almadan önceaçtığım konuda söyleseydinizKatar Pro.
Reis dalgamı geçiyon sinirlendirme beni iyice sinirliyim zaten.Neden?
e hacı sen g102 kullanmıyor musun? Sende durumlar ne? Bir de merak ettiğim bir şey var. Sensörler arasında farklar ciddi bir şekilde hissediliyor mu? Yani şey anlamında demiyorum. G102 vs Razer Basilisk falan demiyorum. G102 vs Katar Pro mesela. Sensörler farklı ya. Şimdi sensörün kalitesizliği bizim için ne ifade ediyor?Neden?
Kronik sorunlu olmayan bir mouseda sorun da çıkmaz. Bu kullandığım tek mouse. Kuzenimin mouseuyla karşılaştıracağım en yakın zamanda.e hacı sen g102 kullanmıyor musun? Sende durumlar ne? Bir de merak ettiğim bir şey var. Sensörler arasında farklar ciddi bir şekilde hissediliyor mu? Yani şey anlamında demiyorum. G102 vs Razer Basilisk falan demiyorum. G102 vs Katar Pro mesela. Sensörler farklı ya. Şimdi sensörün kalitesizliği bizim için ne ifade ediyor?
Zevk meselesi.Harpoon RGB Pro vs katar pro
hangisi daha iyi?
Bildiğim kadarıyla sensörleri vs. aynı. Tasarımını beğendiğini al, ben Harpoon RGB Pro alırdım.Harpoon RGB Pro vs katar pro
hangisi daha iyi?
para bulursam alıcam benimde hoşuma gittiBildiğim kadarıyla sensörleri vs. aynı. Tasarımını beğendiğini al, ben Harpoon RGB Pro alırdım.