Logitech G102 Prodigy vs Gamepower Ursa

Hangisi daha uzun ömürlü olur?

• Logitech G102

Oylar: 11 73.3%
  • Gamepower Ursa

Oylar: 4 26.7%

• Oy kullanan toplam üye
    15
Reaksiyon skoru
18
Merhaba, bu iki mouse arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım?
Beni uzun süre idare etmesini kolay bozulmamasını istiyorum, RGB olayları benim için pek önemli değil bütçem bu civarlarda.

-Elim büyük ve genelde parmak ucu (fingertip grip) tutuyorum.

Gamepower Ursa'da örgü kablo ve altın uç gibi artı özellikler var ve tuş basım sayısı 20 milyon. Bu özellikler ile Logitech'in önüne geçiyor. Sensör kaliteleri falan nasıldır onlardan pek anlamam yardımcı olursanız sevinirim.

G102 tabii ki. Logitech varken Gamepower önermekte ne bileyim. Ama su konuda haklı kücük bir mouse tam butçen ne kadar?

Peki Ursa beni uzun yıllar sıkıntısız götürebilecek mi sensör kalitesi falan iyi mi sizce? Kaliteli bir marka mı Gamepower?
Degil klavyeler dışında alınmaz bence. Ne kadar urün elime gectiyse çoğunsa bir eksik vardı klavyeler dışında.

Merhaba, bu iki mouse arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım?
Beni uzun süre idare etmesini kolay bozulmamasını istiyorum, RGB olayları benim için pek önemli değil bütçem bu civarlarda.

-Elim büyük ve genelde parmak ucu (fingertip grip) tutuyorum.

Gamepower Ursa'da örgü kablo ve altın uç gibi artı özellikler var ve tuş basım sayısı 20 milyon. Bu özellikler ile Logitech'in önüne geçiyor. Sensör kaliteleri falan nasıldır onlardan pek anlamam yardımcı olursanız sevinirim.
ne olusa olsun gamepower gibi bir markaya hiç bir zaman güvenmezdim

G102 tabii ki. Logitech varken Gamepower önermekte ne bileyim. Ama su konuda haklı kücük bir mouse tam butçen ne kadar?
Evet baktığımızda Logitech sağlam bir marka ama sadece bu iki fareye odaklandığımızda altın uç, örgü kablo, 20 milyon tıklama ile Logitech'ten daha sağlam durmuyor mu sizce de?
-Bütçem Max 160-170TL
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Degil klavyeler dışında alınmaz bence. Ne kadar urün elime gectiyse çoğunsa bir eksik vardı klavyeler dışında.
Ne gibi eksiklikler mesela?

Evet baktığımızda Logitech sağlam bir marka ama sadece bu iki fareye odaklandığımızda altın uç, örgü kablo, 20 milyon tıklama ile Logitech'ten daha sağlam durmuyor mu sizce de?
-Bütçem Max 160-170TL
Aslında altın uç bir işe yaramıyor diyebilirim. Örgü kablo daha sağlam olacaktır tabii ki ama mesela SGM X7 Pro da örgü kablo olmasına rağmen temazsızlık problemleri çıkmıştı bende. Simdi Rival 110 var elimde ve hala cayır cayır kullanıyorum neredeyse 1.5 sene oluyor. Kullanmana bağlı hor kullanırsan örgü de kurtarmaz.

Aslında altın uç bir işe yaramıyor diyebilirim. Örgü kablo daha sağlam olacaktır tabii ki ama mesela SGM X7 Pro da örgü kablo olmasına rağmen temazsızlık problemleri çıkmıştı bende. Simdi Rival 110 var elimde ve hala cayır cayır kullanıyorum neredeyse 1.5 sene oluyor. Kullanmana bağlı hor kullanırsan örgü de kurtarmaz.
Evet biraz da kullanmaya bağlı çok hor kullanan birisi değilim. Elim büyük G102 küçük gelme durumu var sanırım

Logitech daha kaliteli ama eliniz büyükse ursa almanız daha mantıklı
Elim büyük, marka takıntılığı yapmak istemiyorum karşılaştırınca Ursa modeli daha kaliteli gözüküyor ve elime daha iyi oturacaksa almalı mıyım?

Evet biraz da kullanmaya bağlı çok hor kullanan birisi değilim. Elim büyük G102 küçük gelme durumu var sanırım
Fingertip için normal de gelebilir küçükte. Denemeniz en iyisidir ama bu şartlarda biraz zor arkadaşınızda falab yoksa. Belki mouse öneri konum var bakabilirsin bırakacağım linkini.

Işte burada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,033
Üyeler
183,937
Son üye
fatihbey
Geri