Neler Yeni

Logitech g203 ve Katar Pro

Solotov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Solotov Bourne
Arkadaşlar herkese iyi forumlar selamlar, bugün bir mouse siparişi vermeyi düşünüyorum. Almak istediğim mouse modelleri başlıkta belirttiğim gibi logitech g203 ve corsair katar pro. Benim elim küçük olduğu için bu modelleri seçmekte yim. Forumdaki konulara göz attım konuyu açmadan önce ve logitech g203 modelinde sensörlerin eski olduğu söyleniyor bunun bana ne tür bir dezavantaj yaratabileceğini yazarsanız sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Sadık Diyar Taşcı
Arkadaşlar herkese iyi forumlar selamlar, bugün bir mouse siparişi vermeyi düşünüyorum. Almak istediğim mouse modelleri başlıkta belirttiğim gibi logitech g203 ve corsair katar pro. Benim elim küçük olduğu için bu modelleri seçmekte yim. Forumdaki konulara göz attım konuyu açmadan önce ve logitech g203 modelinde sensörlerin eski olduğu söyleniyor bunun bana ne tür bir dezavantaj yaratabileceğini yazarsanız sevinirim.
g 203 tavsiyem

Erai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
eray
lightsync modelinin sensörleri eski değil diye biliyorum bende aldım geçen günlerde elim bilekten itibaren 16-17 cm ve elime tam oturuyor elini ölç ona göre sen karar ver

Solotov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Solotov Bourne
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Model olarak logitech g203 daha çok hoşuma gitti. Çünkü corsair katar proda bir yükseklik gördüm biraz bombeli bu hoşuma gitmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

lightsync modelinin sensörleri eski değil diye biliyorum bende aldım geçen günlerde elim bilekten itibaren 16-17 cm ve elime tam oturuyor elini ölç ona göre sen karar ver
Benimde 17 civarı

• Beğen
Reaksiyonlar: Erai

ELECTUS

80+ Silver
Katar Pro.

Erai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
eray
Model olarak logitech g203 daha çok hoşuma gitti. Çünkü corsair katar proda bir yükseklik gördüm biraz bombeli bu hoşuma gitmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benimde 17 civarı
alırsan öneririm yazılımı falan çok güzel özelliklede renk seçenekleri rgbye önem veriyorsan tercihini logitechden yana kullan derim corsair biraz sade gibi

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Sensörlerden dolayı Katar

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
G203 Kullanıyorum. Mercury sensör kullanılmıyor. O yüzden alınmamalı.

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam g203 kullanıyorum elim 17 cm sensörü biraz eski bir sensör kullanılmış ama bu hickimse memnun değil anlamına gelmiyor mesela ben çok memnunum hiç sorun yaşamadım cs de baya flick atıp anı dönüşler yapabiliyordum.Sensor olayından önce neredeyse bütün forum g203 faniydi bende burdan gelen öneriler ile aldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,030,255
Üyeler
163,287
Son üye
TyphoonX