Neler Yeni

🔥İndirim Logitech G213 Rgb Gaming Klavye 924₺🔥

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Onur
game power ogre aldım almaz olaydım.alışamadım klayve tuşları sanki kendi kendine basıyor elim dokunmadan tıklıyor fln bilek desteği sabit değil tuş dizilimi ufak geldi fln alişcaz sanırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Müslüm
markası var diye membran klavye ye bu parayı vermem marka takıntısı olan alabilir

Mert

80+ Silver
CTRL bazen basmıyor, tuşu söküp biraz oynayınca geçiyor. Bu paralara alınmaz

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
774
İsim
Sercan SAYİT
Bende zamanında Logitech G213 ve Hyperx Alloy Core arasında kalıp araştırmalarımda G213'den çok şikayet okuyunca Hyperx almıştım, sıfır sıkıntı.

impacto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ekz
1k fiyata çıktıktan sonra mekanik almak daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Membran veya marka takıntılısı varsa düşünebilir tabi.
Bu klavyeyi kullanmadan önce mekanik kullanıyordum sürekli bozuluyordu.
Şu klavyeyi benim kuzen yılardır kulanıyor bende baya beğeniyorum ama @MuratTheFounderOfGariban alınmaz diyordu galiba mesela ben mekanik sesi sevmeyen biri olarak bunu almayı düşünmüyor değildim ama murat abi övmedi :D
1 yıldır kullanıyorum pişman değilim al geç :)
Kronik tus basmama problemi var diye biliyorum
Ben herhangi bir sorun yaşamadım yaşatacak gibi de görünmüyor.

berkaby

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
berk
2 yildir kullaniyorum hicbir sikintisi yok tas gibi klavye sert falan diyenler olmus katilmiyorum. Ama soyle bir sey var sanirim yeni serilerinde kronik problem mevcut cunku kuzenimde gecen aylarda aldi ve benimki ile onunkinin kablosunda olsun basim hissiyatinda olsun farklar mevcut. Logitech bunu hep yapiyor. 6 yil agir bir sekilde G300s kullanmistim hicbir sikintisi yoktu ve en son gecen yil kuzenin aldi suan herkeste olan cift tiklama sorunu onda da mevcut.
Bu arada bu fiyata mekanik almayin 1 yil icinde bozulur muhtemelen cogu. Steelseries apex 3 veya HyperX alloy core bakabilirsiniz

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,698
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Valla 2 kişibiliyorum bu klavyeyi kullanan ikisinin de bozulma sebebi tus basmama problemi. O yüzden bilemiyorum

Existentia

80+ Silver
Allah affetsin daha kötü klavye görmedim

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,545
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Bende zamanında Logitech G213 ve Hyperx Alloy Core arasında kalıp araştırmalarımda G213'den çok şikayet okuyunca Hyperx almıştım, sıfır sıkıntı.
Ben de ikisi arasında kalıp 213 almıştım, sıfır sıkıntı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan

Nuke44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Ata
Tuşları o kadar dandik ki 1-2 aylık kullanımdan sonra gıcırdamaya başlıyor, he 2 sene kullandım eyvallah ama şimdi apex 7 ye geçince farkı anladım. Bu arada arkadaşlar numpad ile klavye kullanan varsa sakın ama sakın tkl ye geçmesin önermiyorum.

Top Bottom