bu doğru, mediamarketten aldım, 5 defa değişime yolladım, her defasında farklı tuşlarda sorun vardıKronik tus basmama problemi var diye biliyorum
Bu klavyeyi kullanmadan önce mekanik kullanıyordum sürekli bozuluyordu.1k fiyata çıktıktan sonra mekanik almak daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Membran veya marka takıntılısı varsa düşünebilir tabi.
1 yıldır kullanıyorum pişman değilim al geçŞu klavyeyi benim kuzen yılardır kulanıyor bende baya beğeniyorum ama @MuratTheFounderOfGariban alınmaz diyordu galiba mesela ben mekanik sesi sevmeyen biri olarak bunu almayı düşünmüyor değildim ama murat abi övmedi
Ben herhangi bir sorun yaşamadım yaşatacak gibi de görünmüyor.Kronik tus basmama problemi var diye biliyorum
kullanan biri olarak önermiyorum. 4 senede 3.cü klavyeyi gönderdiler yine basmama veya çift basma problemi oluyor.
Ben de ikisi arasında kalıp 213 almıştım, sıfır sıkıntı.Bende zamanında Logitech G213 ve Hyperx Alloy Core arasında kalıp araştırmalarımda G213'den çok şikayet okuyunca Hyperx almıştım, sıfır sıkıntı.
Beş para etmezŞu klavyeyi benim kuzen yılardır kulanıyor bende baya beğeniyorum ama @MuratTheFounderOfGariban alınmaz diyordu galiba mesela ben mekanik sesi sevmeyen biri olarak bunu almayı düşünmüyor değildim ama murat abi övmedi