Neler Yeni

🔥İndirim GA 5301 Mekanik Klavye 389 TL 🔥

Copa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Boran Bakır
Instagram
scalettanoh
Ürün tam olarak yedekte bulundurmalık. Tuşlar biraz yüksek geldi bana belki laptop klavyesinden geçtiğim içindir ama 399TL'ye başka alınabilecek bişey bulamadım. Yeni hesap açıp SEPETTE100 yada SELAM100 kodlarından biriyle 289 Liraya alınacak F/P ürünü.

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
Her ışık ekledikleri cihaza gaming diyorlar satmak için çıldırıyorum

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,048
İsim
Lokman Açil
Ürün 2 günde elime ulaştı ses bakımından arkadaşlara hak veriyorum ama kendi deneyimim olarak da rampage'in bir ürününden daha az sesli switchi olduğunu söylemeliyim bu fiyata bedava alacak arkadaşlar düşünmeden alsın

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kuponu daha dün akşam kullanmıştım :(

n1ghtcall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Timur
dışarıda yiyebileceğiniz en ucuz yemek olan tavuk döner bile 150-200 tl olmuşken 380 TL'ye blue switch mekanik klavyeye bedava olsa almam diyen arkadaşın kafayı hiç anlamadım. corsair k95 kullanmış ve dota2 oyunundaki talihsiz bir anda masaya vurarak kırmış biri olarak birdaha çok pahalı klavye almamaya karar vermiştim. ürün benim elime dün ulaştı. mis gibi klavye yapmışlar bu fiyata daha iyisini kimsenin beklemeye hakkı olduğunu düşünmüyorum. çok kılkuyruk bi insansanız basın parayı alın iyisini. 300 TL'ye kimse size dünyaları vermez.

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kerem Özbey
dışarıda yiyebileceğiniz en ucuz yemek olan tavuk döner bile 150-200 tl olmuşken 380 TL'ye blue switch mekanik klavyeye bedava olsa almam diyen arkadaşın kafayı hiç anlamadım. corsair k95 kullanmış ve dota2 oyunundaki talihsiz bir anda masaya vurarak kırmış biri olarak birdaha çok pahalı klavye almamaya karar vermiştim. ürün benim elime dün ulaştı. mis gibi klavye yapmışlar bu fiyata daha iyisini kimsenin beklemeye hakkı olduğunu düşünmüyorum. çok kılkuyruk bi insansanız basın parayı alın iyisini. 300 TL'ye kimse size dünyaları vermez.
Hocam bir şey soracam bu blue switch oda dışına böyle aşırı rahatsız edecek şekilde ses verir mi odanın kapısı kapalı şekilde ya da şöyle diyeyim red switch'e göre çok fark var mı? Çünkü ben 9 Eylül'de EK871 GTR aldım 1000 TL'ye bu da red switch hot swap ama ne F komutları var ne de num tuşları Bannerlord oyununda F komutları çok kullanılıyor savaşta her seferinde FN ile F komutlarını kullanmak işkence o yüzden bu klavyeyi ya satmayı düşünüyorum ya da kenarda tutacam. FN tuşunu farenin makro tuşuna atamayı denedim ama FN tuşunu bilgisayar kendi başına tuş olarak algılamıyormuş o yüzden fareyle kullanma da hayal oldu.

Çok ses yapsa bile şöyle yapılabilir eski membran klavyeleri varsa gece veya sabah erken saatler onu kullanırlar aile fertleri uyurkan kalan vakit blue switch çok sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum

Solveline

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
sarf asf
Klavye tam bir fiyat-performans ürünü. 150 tl indirim kuponu + hepsipay birikimimle ile yaklaşık 150 tl ye almıştım ve pazartesi elime ulaştı. 2 günlük kullanım süresince diyebileceklerim:
1000 -1500 liralık klavyelerden farkı yok.
Blue switchin hakkını vermiş. ses şiddeti fazla ama kulağa hoş geliyor. Yay sesi almadım ve fiyatının ucuzluğun oranla hissiyatı çok iyi. Oldukça seri yazabiliyorum.
Sonradan Türkçe baskılar ile klavyeyi güncellemişler.
Rgb si sabit yani tuşlara farklı renk atayamıyorsunuz. Renk cümbüşü isteyenler için uygun bir tercih olmayabilir. Fn insert yaparak renk modlarını değiştirebilirsiniz. Her tuş dizini aynı renk ve off +1 +2 +3 şeklinde. ne çok sönük ne de disko topu gibi gözü almıyor.
Klavyenin ışığının parlaklığını fn üst ok ve aşağı oktan ayarlayabilirsiniz.
Multimedya ve kısayol tuşlarınıda fn ile kullanabilirsiniz.
Malzemesi plastik ama oldukça sert.
Tek eksisi enter tuşu biraz minnak.
150 tl indirim kuponu ne hocam

Bünyamina

80+ Platinum
Top Bottom