sfky9842
80+ Silver
Dahası
Daha çok everest, rampage gibi markalardan geçilir. Size hitap etmeye bilirMSI Vigor GK30'dan geçilir mi?
Daha çok everest, rampage gibi markalardan geçilir. Size hitap etmeye bilirMSI Vigor GK30'dan geçilir mi?
hayırMSI Vigor GK30'dan geçilir mi?
Fn+Windows a basarsan Windows tuşunu kilitler oyun oynarken yanlışlıkla alt tab e düşmemeniz için.arkadaşlar klavye elime ulaştı ama bilmediğim özellikleri var mesela windows tuşunun orda kilit var ne işe yarıyor birde (ğ ü ş i ç ö ) bu tuşların üzerindeki noktalama işaretlerini hangi tuş ile kullanıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayır
yapıyorum ama ışık yanmıyor orda neyse yanmasında alt tab oluyorFn+Windows a basarsan Windows tuşunu kilitler oyun oynarken yanlışlıkla alt tab e düşmemeniz için.
alt tab derken hocam o kombinasyonu yaptığınızda windows tuşu çalışmaz yanlışlıkla basmayı engellemek içinyapıyorum ama ışık yanmıyor orda neyse yanmasında alt tab oluyor
hee tamam peki tuşların üzerindeki noktalama işaretlerini nasıl kullanıcamalt tab derken hocam o kombinasyonu yaptığınızda windows tuşu çalışmaz yanlışlıkla basmayı engellemek için
Onlarıda shifte basıp deneyin hocam illaki bı kombinasyonu vardır tam bilmiyorum.hee tamam peki tuşların üzerindeki noktalama işaretlerini nasıl kullanıcam
hocam özelliği o zaten birde ucuza aldığım için eleştiresimde gelmiyo baya ucuz çünkü ama renkler rgb olsaydı veya yazılımı olsaydı daha iyi olurdu kalitesi gayet güzelŞuanda kullanıyorum tek eksisi daktilo gibi sesi olması
Doğrudur ama yay sesi de cabası, fakat kesinlikle öneriyorumhocam özelliği o zaten birde ucuza aldığım için eleştiresimde gelmiyo baya ucuz çünkü ama renkler rgb olsaydı veya yazılımı olsaydı daha iyi olurdu kalitesi gayet güzel
500 tl ve üzeri olsaydı -(eksi) yazılırdı fiyatı dolayısıyla göz ardı edebiliyorsunuz yay sesinide ben binalardaki bodrumun borularına vurunca çıkan sese benzetiyorumDoğrudur ama yay sesi de cabası, fakat kesinlikle öneriyorum
Daha önce mekanik klavye kullanmadığım için sormuştum. Şuan kullandığım klavyede yarı mekanik gibi bişey. Membran ama değişik bir sistemi var.Daha çok everest, rampage gibi markalardan geçilir. Size hitap etmeye bilir