🔥İndirim GA 5301 Mekanik Klavye 389 TL 🔥

AKKO var tabii ki kullandım ama bu böyle değil mlsf :kekw:
Benim kullandığım bütün blue swichler böyleydi akko heralde kaliteli bir marka fakat hic kullanmadım 300 tl ye göre kalitesi gayet yeterli mucai den çok daha kaliteli örneğin.

Valla çektim bir tane 130 tlde hepsi puanım vardı uyguna geldi bakalım. İhtiyacımda vardı eyvallah

valla ben de çektim bi tane. klavyeye ihtiyacım vardır geçici olarak. 7-8 ay götürsün beni yeter.

111.jpg

ürün bugün geldi blue switch var sesi biraz daha yüksek çıkıyor tuşların bazıları hologramlı bazıları sonradan ekleme gibi beyaz yazılı o hoş değil ama inidirimle 200 300 tl bandına alınacak ürün bazı tuşlar hafif yamuk duruyor tabi :)

Bedava verseniz almam, bu arada indirim devam ediyor. bunda tuşlara basarken sinir krizi geçiririm.

Bedava verseniz almam, bu arada indirim devam ediyor. bunda tuşlara basarken sinir krizi geçiririm.
neden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar babamın hesabından 289 liraya aldım dizce iyi mi? bence çok iyi ses çok sorun değil benim için kablo uzunluğu iyi mi? birde klavyeyi kontrol edebileceğimiz program var mı?

neden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar babamın hesabından 289 liraya aldım dizce iyi mi? bence çok iyi ses çok sorun değil benim için kablo uzunluğu iyi mi? birde klavyeyi kontrol edebileceğimiz program var mı?
Babanız klavyeyi çöpe atınca anlarsınız :D
Bu tarz Blue switchler daktilodan beter, mutfak robotu, elektrik süpürgesi, duvar delme sesiyle eşdeğer bir ses üretiyor. Parmak uçlarınız ise uzun süreli kullanımda eriyor.

aga ses önemli değil ben 2 oda ötedeyim salondan, eriyor derken nasıl yani

Arkadaşlar galiba stoklar yenilenmiş aynı fiyattan satın alınabiliyor bende

düzenleme: kusura bakmayın sayfa atlamayı unutmuşum ilk sayfaya göre attım mesajı

Son düzenleme:
MSI Vigor GK30'dan geçilir mi?

Geri