Neler Yeni

🔥İndirim GA 5301 Mekanik Klavye 389 TL 🔥

yaman..k

80+ Silver
AKKO var tabii ki kullandım ama bu böyle değil mlsf :kekw:
Benim kullandığım bütün blue swichler böyleydi akko heralde kaliteli bir marka fakat hic kullanmadım 300 tl ye göre kalitesi gayet yeterli mucai den çok daha kaliteli örneğin.

seeznus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Serkan
Valla çektim bir tane 130 tlde hepsi puanım vardı uyguna geldi bakalım. İhtiyacımda vardı eyvallah

n1ghtcall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Timur
valla ben de çektim bi tane. klavyeye ihtiyacım vardır geçici olarak. 7-8 ay götürsün beni yeter.

111.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
çağdaş kaplan
ürün bugün geldi blue switch var sesi biraz daha yüksek çıkıyor tuşların bazıları hologramlı bazıları sonradan ekleme gibi beyaz yazılı o hoş değil ama inidirimle 200 300 tl bandına alınacak ürün bazı tuşlar hafif yamuk duruyor tabi :)

coolsnow

80+
Bedava verseniz almam, bu arada indirim devam ediyor. bunda tuşlara basarken sinir krizi geçiririm.

dyron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
muhammet
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Bedava verseniz almam, bu arada indirim devam ediyor. bunda tuşlara basarken sinir krizi geçiririm.
neden
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar babamın hesabından 289 liraya aldım dizce iyi mi? bence çok iyi ses çok sorun değil benim için kablo uzunluğu iyi mi? birde klavyeyi kontrol edebileceğimiz program var mı?

coolsnow

80+
neden
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar babamın hesabından 289 liraya aldım dizce iyi mi? bence çok iyi ses çok sorun değil benim için kablo uzunluğu iyi mi? birde klavyeyi kontrol edebileceğimiz program var mı?
Babanız klavyeyi çöpe atınca anlarsınız :D
Bu tarz Blue switchler daktilodan beter, mutfak robotu, elektrik süpürgesi, duvar delme sesiyle eşdeğer bir ses üretiyor. Parmak uçlarınız ise uzun süreli kullanımda eriyor.

dyron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
muhammet
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
aga ses önemli değil ben 2 oda ötedeyim salondan, eriyor derken nasıl yani

ledunha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yusuf Han
Arkadaşlar galiba stoklar yenilenmiş aynı fiyattan satın alınabiliyor bende

düzenleme: kusura bakmayın sayfa atlamayı unutmuşum ilk sayfaya göre attım mesajı

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,508
Üyeler
164,856
Son üye
serserimor
Top Bottom