Neler Yeni

Yardım Logitech G25 Alınır mı? 4 5k bütçeye

Can...

80+ Platinum
4 5k max bütçe var ara sıra araba oyunları oynuyorum yanlamak için kafa dağıtmak için ets2 fh4 vb o yüzden saçma sapan 8 10 k bayılamam o sebepten dolayı da sizce alınır mı g25

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz
Kanka alıp bir iki ay sonra Letgo'dan satmış biri olarak söylüyorum, direksiyon seti ve araba oyunlarının hastasıysan al ama bir anlık hevesle alıyorsan alma derim bir süre sonra yüzüne bakmıyorsun 😅 ama yok, sana ne birader ben onu mu sordum ürün nasıl onu söyle dersen eğer kesinlikle muazzam ürüne laf yok

Can...

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka alıp bir iki ay sonra Letgo'dan satmış biri olarak söylüyorum, direksiyon seti ve araba oyunlarının hastasıysan al ama bir anlık hevesle alıyorsan alma derim bir süre sonra yüzüne bakmıyorsun 😅 ama yok, sana ne birader ben onu mu sordum ürün nasıl onu söyle dersen eğer kesinlikle muazzam ürüne laf yok
yok knk ihtiyaç duruyorum klavye ile nereye kadar sürekli forza ets deyim sırf direksiyon yok diye çıkıyorum şuan bile forza oynuyorum :D heveslik değil yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

bilgilendirecek yok mu ya :D

Son düzenleme:

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Muhammed yılmaz
alınır ama temiz ürün aldığına dikkat et ürün çok eski çünkü

Can...

80+ Platinum

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Muhammed yılmaz
neye dikkat etmem lazım hocam bunlarda
hocam motor sesine bak çok sesli çalışmasın birde mekanik aksamlarını kotrol et titreşim ayarını fulle motorun gücüne bak başkada aklıma bişey gelmiyor

Can...

80+ Platinum
hocam motor sesine bak çok sesli çalışmasın birde mekanik aksamlarını kotrol et titreşim ayarını fulle motorun gücüne bak başkada aklıma bişey gelmiyor
anladım hocam teşekkürler oyun içinde test ediyoruz demi yoksa ayrı bir program vs varmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,679
Üyeler
163,535
Son üye
MustafaSaid
Top Bottom