Neler Yeni

Logitech G29 Alınır mı

neves

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Can Seven
Uzun zamandır direksiyon seti almak istiyorum aşırı özeniyorum bir kere arkadaşımda g29 la ets 2 deneyimledim ve gerçekten çok keyifli geldi yazın işe girip 2 ay çalışıp almayı düşünüyorum sizce değer mi çabuk sıkılır mıyım bu üründen sizin deneyimleriniz nasıl kullanan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum

Sir Cem T-oker

80+ Gold
sıkıyor bi yerden sonra.

Farway

80+ Silver
Alınmaz. Bende var kenarda duruyor alacaksanda 2. Elini al. Trustmaster T300 alırsan ondan sıkılmszsında bu ürün pek sarmıyor.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,793
İsim
Kerem Çavuş
bir ara ben de çok hevesliydim belki yerini doldurmazdı ama gamepad aldım başlarda çok eğlenceliydi ondan bile sıkıldım g29 bide artık normal bi fiyatta değil sıkılma riskinin olduğu bir şeye 8k verilmez bence , 2. el düşünürsen de çok dikkatli olmak lazım g29 satanların yarısı dolandırıcı abartısız

neves

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Can Seven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sıkıyor bi yerden sonra.
Valla araba sürmeyi çok seven biriyim babamdan alıyorum arada aracı benim için en keyifli anlar oluyor ama direksiyon setinin bir yerden sonra sıkıcağını bende düşünüyorum zamanında nintendo switchede çok heveslendim 1 ay sonra sıkıldım kaldırdım rafa çabuk sıkılan biriyim fiyatı normal olsa pek umrumda olmazda tuzlu biraz alsam mı almasam mı bilemedim

Sir Cem T-oker

80+ Gold
yurtdışı düşünürsen çok daha ucuz.

neves

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Can Seven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınmaz. Bende var kenarda duruyor alacaksanda 2. Elini al. Trustmaster T300 alırsan ondan sıkılmszsında bu ürün pek sarmıyor.
evet thrustmasterda denemiştim gladsosta gerçekten baya iyidi g29 u dişli diye çok eleştiriyorlarda thrustmasterda çok pahalı vitesi g29 fiyatı zaten. ve g29 un direksiyonu daha şık ve daha rahat ve hissiyatı gerçek bir araba direksiyonuna çok daha yakın thrustmasterın direksiyonu kauçuktandı sanırım ondan kaynaklanıyor alıcak olursam g29 u seçerim muhtemelen

Farway

80+ Silver
evet thrustmasterda denemiştim gladsosta gerçekten baya iyidi g29 u dişli diye çok eleştiriyorlarda thrustmasterda çok pahalı vitesi g29 fiyatı zaten
G29 evet dişli olduğundan çevirdikçe gır gır ses çıkarıyor ve hissiyatıda öyle oluyor. Alacaksan 2. El çok satan var bende satıyorum çoğu az kullanılmış ürünler sende satarsın zaten.

r4NG3r

80+ Silver
Alınır ama paran varsa.
Yani öyle 2 ay para biriktirip almaya değecek bir şey değil çok pahalı.

neves

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Can Seven
bir ara ben de çok hevesliydim belki yerini doldurmazdı ama gamepad aldım başlarda çok eğlenceliydi ondan bile sıkıldım g29 bide artık normal bi fiyatta değil sıkılma riskinin olduğu bir şeye 8k verilmez bence , 2. el düşünürsen de çok dikkatli olmak lazım g29 satanların yarısı dolandırıcı abartısız
Valla hocam derdim o zaten aldıktan sonra üzülmek istemiyorum çok kolay sıkılan biriyimdir nintendo aldım 1 ay kullandım 2 yıldır dolapta duruyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alınır ama paran varsa.
Yani öyle 2 ay para biriktirip almaya değecek bir şey değil çok pahalı.
Valla hocam yazın kesin bir işe giricemde ya kendime direksiyon seti alırım ya da bi elektrikli scooter. öyle keyif alabileceğim bir alet istiyorum

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Belli bir süre sonra bayıyor kullanılmaz hale geliyor bir köşeye atılıyor daha sonra. Bence alınmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,748
Üyeler
167,712
Son üye
entoo007
Top Bottom