Yardım LOGİTECH G29 Alınır mı ?

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,156
Arkadaşlar Sizce G29+shifter Alıyımmı alırsam oynayacağım oyunlar F1 2022 Asetto Ets 2 Dirt Serisi Nfs Forza 5 Nascar.

Veya bunun yerine Ps5 Kol ve ps4 kol mu alayım ? alacağım şeye birşeyler de ekleyebilirsiniz aklınıza gelen işe yarayan

Bi yerden sonra gerçekten sıkıyor. Ps4,5 kolu daha ucuz ve kıllanışlı olur

Hocam böyle 2-3 ay gidiyor max. Sonra sıkıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de fiyatı çok arttığı için 2-3 aylık denemelik bile alınmaz.
çok canım istiyor ama ne yapacağım bilmiyorum yaw

Ps5 kolu üzmez. Hatta ps4 kolu bile yeter. F1’i ben de kolla oynuyordum ve gayet zevk alıyordum.

Ets2 için mouse öneririm.
peki 8000 tl ye hangi teknolojik aleti önerirsin hocam

Ciddi bir setup kuracaksan bile sıkabilir normaline maksimum 2 3 ay veriyorum ben 2 gün sonra sıkıldım.

Yurt dışında akrabanız faln varsa t300rs gt alabilirsiniz. 300€. Yoksada g29 o kadar iyi bir direksiyon değil. Ben 10k vermem yani o direksiyona. Ps5 kolu güzel olur forza için.

yani böyle ps5 kolunun yanında eğlenilecek bişey gibi konsol gibi ama 0 olacak nintendo switchin ucuzu gibi falan yada bilgisayarda işey yaracak bişeyler gibi
Hocam nintendo falan da boş. Bence sadece kol al. Boşa masraf yapma.

Yurt dışında akrabanız faln varsa t300rs gt alabilirsiniz. 300€. Yoksada g29 o kadar iyi bir direksiyon değil. Ben 10k vermem yani o direksiyona. Ps5 kolu güzel olur forza için.
Iraktan 5800 liraya satılıyordu

bende de g29+shifter var 2 ay oldu pek sıkmadı, yani ben 7/24 araba sürmediğimden olabilir belki de bilmiyorum.

Geri