Savaş Satış
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 279
Merhaba.Geçen Günlerde Thrustmaster T300’mü Logitech G29’mu Diye Bir Konu Açtım.Ve G29 İle T300’ün Sorun Çıkartma vb. İhtimali Kaç?
yok abi ben sadece bozulma ihtimallerini sordum g29 alacağım zatenBozulacağını sanmıyorum, 4-5 yıla yakındır kullanıyorum. Ama tavsiye etmem. Thrustmaster alın.
Sen bilirsin ben uyarayım yine de.yok abi ben sadece bozulma ihtimallerini sordum g29 alacağım zaten
Sen bilirsin ben uyarayım yine de
Thrustmaster in az tuşu varSen bilirsin ben uyarayım yine de.
Çok pişman olursun sana diyeyim.Thrustmaster in az tuşu var
Hocam g29u neden önermiyorsunuz?Sen bilirsin ben uyarayım yine de.
ne sorunları varki abi anlatırmısınÇok pişman olursun sana diyeyim.
Merhaba.Geçen Günlerde Thrustmaster T300’mü Logitech G29’mu Diye Bir Konu Açtım.Ve G29 İle T300’ün Sorun Çıkartma vb. İhtimali Kaç?
2 Senedir aktif olarak g29'u kullanıyorum şuanlık tık bile yok gayet güzel sıkıntısız . Ama g29 dişli olduğu için direksiyonu döndürürken biraz daha ses çıkarıyor. T300 RS kayışlı olduğu için hem daha gerçekçi hemde daha sessiz . Bütçen varsa T300 rs öneririm sırf fazla tuş var diye g29 alman mantıksız.Hocam g29u neden önermiyorsunuz?
Biraz demeyelim ona2 Senedir aktif olarak g29'u kullanıyorum şuanlık tık bile yok gayet güzel sıkıntısız . Ama g29 dişli olduğu için direksiyonu döndürürken biraz daha ses çıkarıyor. T300 RS kayışlı olduğu için hem daha gerçekçi hemde daha sessiz . Bütçen varsa T300 rs öneririm sırf fazla tuş var diye g29 alman mantıksız.
ama abi ses fln benim için önemli değil ama g29 hem güzel gözüküyor hem fazla tuş var2 Senedir aktif olarak g29'u kullanıyorum şuanlık tık bile yok gayet güzel sıkıntısız . Ama g29 dişli olduğu için direksiyonu döndürürken biraz daha ses çıkarıyor. T300 RS kayışlı olduğu için hem daha gerçekçi hemde daha sessiz . Bütçen varsa T300 rs öneririm sırf fazla tuş var diye g29 alman mantıksız.
Sadece ses değil diye belirttim . Hem daha gerçekçi sürüş deneyimi hemde daha güzel feedback deneyimi sunuyor. T300 RS almalısın karar senin.ama abi ses fln benim için önemli değil ama g29 hem güzel gözüküyor hem fazla tuş var
T300 1080 derece, sessiz ve daha gerçekçi deneyim sağlıyor. Bence almışken T300 al.ama abi ses fln benim için önemli değil ama g29 hem güzel gözüküyor hem fazla tuş var