Logitech G29 - G923 Direksiyon Seti Öneri ?

Mertcetinkaya06

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
235
Günaydınlar :)
Sizce Hangi Modeli Tercih Etmeliyim
G29 ~ G923

Birkaç aydır G29 kullanıyorum her gün aktif olarak. G923 alacağıma G29u Shifterla birlikte almak bana daha mantıklı geldi, o şekilde aldım ben.
Shifter ile birlikte 3.100TL'ye almıştım. Şuana kadar herhangi bir sıkıntı görmedim. Sadece fren pedalı ilk başta biraz sert oluyor, zamanla yumuşaklaştı bende. Zaten incelemelere baktıysan sert olduğunu söyleyen birkaç kişi var. G923ü deneyimleme fırsatım olmadı , eğer olsaydı daha güzel bir öneride bulunabilirdim :peepo1:

PC de kullanacaksan G29 al geç.Hem tuş sayısı fazla hem de daha ucuz.
G923 yazmışsın.Ben G920 olarak görmüşüm.Yine de G29 tavsiye ederim,aradaki farka bence değmez.

Son düzenleme:
Bence G29 yeterli aradaki fiyat farkına değmez. Konuyu takipteyim, bende alacağım.
Aldığın zaman link atarsan bende bakıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PC de kullanacaksan G29 al geç.Hem tuş sayısı fazla hem de daha ucuz.
Hem PC hem ps4 var 2 sinde kullanacam bencede fazla fark vermeye gerek yok ilk defa alacağım bakıyorum

Birkaç aydır G29 kullanıyorum her gün aktif olarak. G923 alacağıma G29u Shifterla birlikte almak bana daha mantıklı geldi, o şekilde aldım ben.
Shifter ile birlikte 3.100TL'ye almıştım. Şuana kadar herhangi bir sıkıntı görmedim. Sadece fren pedalı ilk başta biraz sert oluyor, zamanla yumuşaklaştı bende. Zaten incelemelere baktıysan sert olduğunu söyleyen birkaç kişi var. G923ü deneyimleme fırsatım olmadı , eğer olsaydı daha güzel bir öneride bulunabilirdim :peepo1:
Merhaba yorumun için teşekkür ederim öncelikle bende ilk defa böyle bir direksiyon alacağım olmuşken iyisi olsun diye düşündüm evet fren pedalı sert olduğunu duymuştum. Fazla Fark yoksa bencede g29 yeterli

G923 hala alışılmış değil hatta bazı oyunlarda sorun yaşayabilirsin g29 al kafan rahat olsun
Yorumun için teşekkürler evet g29 düşünüyorum.

Geri