Mertcetinkaya06
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 235
Günaydınlar 
Sizce Hangi Modeli Tercih Etmeliyim
G29 ~ G923
Sizce Hangi Modeli Tercih Etmeliyim
G29 ~ G923
G923 yazmışsın.Ben G920 olarak görmüşüm.Yine de G29 tavsiye ederim,aradaki farka bence değmez.PC de kullanacaksan G29 al geç.Hem tuş sayısı fazla hem de daha ucuz.
Aldığın zaman link atarsan bende bakıyorumBence G29 yeterli aradaki fiyat farkına değmez. Konuyu takipteyim, bende alacağım.
Hem PC hem ps4 var 2 sinde kullanacam bencede fazla fark vermeye gerek yok ilk defa alacağım bakıyorumPC de kullanacaksan G29 al geç.Hem tuş sayısı fazla hem de daha ucuz.
Merhaba yorumun için teşekkür ederim öncelikle bende ilk defa böyle bir direksiyon alacağım olmuşken iyisi olsun diye düşündüm evet fren pedalı sert olduğunu duymuştum. Fazla Fark yoksa bencede g29 yeterliBirkaç aydır G29 kullanıyorum her gün aktif olarak. G923 alacağıma G29u Shifterla birlikte almak bana daha mantıklı geldi, o şekilde aldım ben.
Shifter ile birlikte 3.100TL'ye almıştım. Şuana kadar herhangi bir sıkıntı görmedim. Sadece fren pedalı ilk başta biraz sert oluyor, zamanla yumuşaklaştı bende. Zaten incelemelere baktıysan sert olduğunu söyleyen birkaç kişi var. G923ü deneyimleme fırsatım olmadı , eğer olsaydı daha güzel bir öneride bulunabilirdim![]()
Yorumun için teşekkürler evet g29 düşünüyorum.G923 hala alışılmış değil hatta bazı oyunlarda sorun yaşayabilirsin g29 al kafan rahat olsun