Logitech g300s önerir miydiniz

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
4,756
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bu modeli almayı düşündüm forumda da gezerek makro tuşları elime uygunluğu beni cezbetti kullanan arkadaşlar veya çevresinden duyduğu yorumları yazarsanız çok sevinirim

Ben kullandım.Güzel bir fareydi ama artık günümüzde güncelliğini yitirdi.Onun yerine G102 veya başka bir mouse tercih edebilirsin.

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bu modeli almayı düşündüm forumda da gezerek makro tuşları elime uygunluğu beni cezbetti kullanan arkadaşlar veya çevresinden duyduğu yorumları yazarsanız çok sevinirim
Edit: uzun kullanımda kronik sorunları varmış tıklama sorunları

2 yıl kullandım. Sağ tuşu bozulunca makro tuşlarından birisi ile yer değiştirdim. Makro tuşları için kullanılan switchler kalitesiz, diğerleri Omron marka. Küçük olduğundan mıdır nedir, bileğimi ağrıtıyordu. Şimdi Rival 110 kullanıyorum. Şuan sıkıntı yok. Elinize uygun olan mouse alın.

g300s yi 2.5 yıldır kulanıyorm EFSANE bi makro
Kanka tuşlarda bir sıkıntı varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 yıl kullandım. Sağ tuşu bozulunca makro tuşlarından birisi ile yer değiştirdim. Makro tuşları için kullanılan switchler kalitesiz, diğerleri Omron marka. Küçük olduğundan mıdır nedir, bileğimi ağrıtıyordu. Şimdi Rival 110 kullanıyorum. Şuan sıkıntı yok. Elinize uygun olan mouse alın.
Kanka elim küçük 5 numara basketbol topunu tek elle tutamıyorum

Kanka tuşlarda bir sıkıntı varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka elim küçük 5 numara basketbol topunu tek elle tutamıyorum
kardo eger makro maus alıcaksan . g300s yi tavsıye ederım .. benım oynadıgım oyunda arkadaslarımda x7 var a4 tech f3 var herkesde makro var ama bende g300s yi gördüler çoğu suan g300s aldı

Eskidi artık dostum G300s bir zamanların efsanesiydi.

G300s tabii ki güzel

Kozmik karınca da kullanıyordu bence güzel fare

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,506
Üyeler
189,853
Son üye
HISATO
Geri