Gurkanpiro
80+ Platinum
mcu dan kaynaklanan takılmalar oluyornasıl bi kronik
mcu dan kaynaklanan takılmalar oluyornasıl bi kronik
delux çekpeki hocam o zaman delux mu almalıyım r1 mi
HOCAM Furylevel z1 stok yenilecek bekleyein onu alınpeki hocam o zaman delux mu almalıyım r1 mi
vxe alabilirsin ya da connectgame'den m800pro ama ufak bir pürüz var connect game aldığın ürünü verir ama sonrasında sana yardım edemeyecek bir site.Yakın zamanda mouse almayı düşünüyorum kabloludan sıkıldığım iççin kablosuz bir model arıyorum g305 ise bana çok uykun geldi 1200 lira gibi bi fiyata alabiliyorum sizce nasıl mouse herhangi bir sorun yaratır mı
Edit: Mouse bana göre hemen bozulan bir şey değil ama ben kendimi garantiye almak istiyorum diyorsan en garantisi vxe r1 falan.vxe alabilirsin ya da connectgame'den m800pro ama ufak bir pürüz var connect game aldığın ürünü verir ama sonrasında sana yardım edemeyecek bir site.
yani mouse bişey olsa garantiye gönderemiycem öyle mi birde connect game hepsiburada da satıyor ama daha pahalıya nerdeyse 2 katına o nedenvxe alabilirsin ya da connectgame'den m800pro ama ufak bir pürüz var connect game aldığın ürünü verir ama sonrasında sana yardım edemeyecek bir site.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Edit: Mouse bana göre hemen bozulan bir şey değil ama ben kendimi garantiye almak istiyorum diyorsan en garantisi vxe r1 falan.
(wraith'te o kadar iyi bir site değil bana kalırsa ama bir tek o adamlar satıyor yapacak bir şey yok.)
Connectgame işleri biraz gravity falls gibi yani benzetme saçma gelmiş olabilir ama harbi öyle ama murat veya birkaç kişi connectten alışveriş yapmıştır onlar daha iyi fikir verir. @MuratTheFounderOfGaribanyani mouse bişey olsa garantiye gönderemiycem öyle mi birde connect game hepsiburada da satıyor ama daha pahalıya nerdeyse 2 katına o neden
hocam iki mouse daha sorucam da size glorious model o ile razer v3 hyperspeeddelux çek
hocam 2k ya kadar bütçe var aklımda iki mouse daha var yazdım zatenConnectgame işleri biraz gravity falls gibi yani benzetme saçma gelmiş olabilir ama harbi öyle ama murat veya birkaç kişi connectten alışveriş yapmıştır onlar daha iyi fikir verir. @MuratTheFounderOfGariban
Riske girmek istemiyorsan Wraith'ten vxe r1 se veya düz r1 al. Bütçe yetiyorsa düz R1 almak daha iyi olur.
Bunu almaya hiç gerek yok.glorious model o
Bunun için şahsen benim pek bilgim yok @DR. BİYOLOJİ bilir belki.razer v3 hyperspeed
Dareu A950 Pro 4Khocam iki mouse daha sorucam da size glorious model o ile razer v3 hyperspeed
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam 2k ya kadar bütçe var aklımda iki mouse daha var yazdım zaten
distirbitörü connectgame başka sayfada yoktur o yüzdeno sayfadan değilde daha resmi bi sayfada yok mu hocam