a950 pro 4k yı direkt olarak kendi sitesinden alsam herhangi bir vergi geliyor mu1K ya Atackshark X3 al derim
2K çıkabilirsen alacağın ürün A950 Pro 4K
bu fiyata en iyisi bu sanırımHocam yeni bir konu açıldı görmemişsinizdir diye buraya da attım.
Evet direkt alabilirsiniz.a950 pro 4k yı direkt olarak kendi sitesinden alsam herhangi bir vergi geliyor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu fiyata en iyisi bu sanırım
Şahsen kullanmadım ama forumda bumblebee fotoğraflı bir arkadaş kullanmıştı ona sorabilirsiniz.çok takılma yapıyor diyolar
Attackshark daha kötü bir mouse dost m800pronun sorunu Lod ayarı ile çözülebiliyor.1K ya Atackshark X3 al derim
2K çıkabilirsen alacağın ürün A950 Pro 4K
Sorun kimin umrunda. AtackShark amazonda satılıyor. Almamak mümkünse connectgame'den ürün önermem. Zaten 3 aydır falan ürün önermiyordum da şu getirdiği klavyeler yurtdışı alışverişler "vergi zammı" adı altında kökünden bitirilmişken ilaç gibi oldu. Bir de Sinerj1'nin RK ürünleri getirmesi baya iyi. 2200'e satılan RK75 ve 2K'lık RK65 çok iyi.Attackshark daha kötü bir mouse dost m800pronun sorunu Lod ayarı ile çözülebiliyor.
connect gameden alışveriş yapmıycam sanırım razer viper v3 hyperspeed alıcam hocam en azından garanti falan aklımda kalmazAttackshark daha kötü bir mouse dost m800pronun sorunu Lod ayarı ile çözülebiliyor.
siz ne diyosunuz hocam v3 hyperpeed sizce iyi mi connect gameden bişey almak istemiyorumSorun kimin umrunda. AtackShark amazonda satılıyor. Almamak mümkünse connectgame'den ürün önermem. Zaten 3 aydır falan ürün önermiyordum da şu getirdiği klavyeler yurtdışı alışverişler "vergi zammı" adı altında kökünden bitirilmişken ilaç gibi oldu. Bir de Sinerj1'nin RK ürünleri getirmesi baya iyi. 2200'e satılan RK75 ve 2K'lık RK65 çok iyi.
Bu arada Atackshark X3 kötü bir mouse değil sorunu da yok yani. Ayrıca bataryası da daha uzun.
Hocam pilli, arkasındaki piller ağırlık yapıyor ve ağırlık dengesini bozuyor. Çok hantal geliyor ele mouse. Bence bunu alın. Amazon.connect gameden alışveriş yapmıycam sanırım razer viper v3 hyperspeed alıcam hocam en azından garanti falan aklımda kalmaz
siz ne diyosunuz hocam v3 hyperpeed sizce iyi mi connect gameden bişey almak istemiyorum
Ama burdan alınır m800 ProAttackshark daha kötü bir mouse dost m800pronun sorunu Lod ayarı ile çözülebiliyor.
kulananlar bunun bağlantısının çok kesildiğini ya da algılamadığını söylüyorlar hocam birde ekstradan glorious model o önermişlerdi banaHocam pilli, arkasındaki piller ağırlık yapıyor ve ağırlık dengesini bozuyor. Çok hantal geliyor ele mouse. Bence bunu alın. Amazon.
Ama burdan alınır m800 Pro
Model O boş iş. 3360 sensör eski ve kötü. M800 Pro da ben o sorunu hiç duymadım hocam ne yalan söyliyim.kulananlar bunun bağlantısının çok kesildiğini ya da algılamadığını söylüyorlar hocam birde ekstradan glorious model o önermişlerdi bana