Çözüldü✓ Logitech G305 Lightspeed Alınır Mı ?

Lunchx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
834
Merhaba, Logitech G305 Lightspeed adlı bu mouse alınır mı daha çok fps oyunu vesaire oynuyorum ve profesyonel değil, bu fare küçük diyorlar 16 17 yaşındaki bir insanın elinde küçük kalmaz değil mi. Önerilerinizi ve yanıtlarınızı bekliyorum.

G102 veya G203 deneyimlediyseniz ve elinize oturuyorsa aynı boyutta bir mouse.
Öneririm çok güzel bir mouse.

claw tutuyorsanız alınır hocam
Peki hocam teknik özellikleri vesaire falan şuan uygun fiyata bir tane buldum yarın sabah etken vakitlerde alacağım eğer iyi diyorsanız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

G102 veya G203 deneyimlediyseniz ve elinize oturuyorsa aynı boyutta bir mouse.
Öneririm çok güzel bir mouse.
Hiç denemedim fakat ilk denemem olacak umarım güzel olur o vakit alıyorum o zaman yarın.

Peki hocam teknik özellikleri vesaire falan şuan uygun fiyata bir tane buldum yarın sabah etken vakitlerde alacağım eğer iyi diyorsanız.

Hiç denemedim fakat ilk denemem olacak umarım güzel olur o vakit alıyorum o zaman yarın.
Hocam iyi ama pille 92 gramı buluyor hero sensörü artısı

Merhaba, Logitech G305 Lightspeed adlı bu mouse alınır mı daha çok fps oyunu vesaire oynuyorum ve profesyonel değil, bu fare küçük diyorlar 16 17 yaşındaki bir insanın elinde küçük kalmaz değil mi. Önerilerinizi ve yanıtlarınızı bekliyorum.
16 yaşındayım bugün media markette denedim bana cuk oturdu istersen denede al

Hocam İsveç’te yaşıyorum böyle olduğum şehir de ki MediaMarket te böyle deneme şeyleri olmuyor.
abi benide al oraya sana koli koli getirirm o mouseden evlat edin beni

bi sweat 450 pantolon 600tl olmuş yaşanmaz bu ülkede

Geri