Çözüldü✓ Logitech G305 Lightspeed Alınır Mı ?

Lunchx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
834
Merhaba, Logitech G305 Lightspeed adlı bu mouse alınır mı daha çok fps oyunu vesaire oynuyorum ve profesyonel değil, bu fare küçük diyorlar 16 17 yaşındaki bir insanın elinde küçük kalmaz değil mi. Önerilerinizi ve yanıtlarınızı bekliyorum.

Vallaha ben bile yaz tatilinde galeride tamircide çalıştım ondan böyle ekipman alabiliyorum.
o çalışmayla burada orta gelirli bi aileden çok daha iyi yaşrsın

Alınır. Bir süredir kullanıyorum merak ettiğiniz bir şey varsa yazabilirsiniz.

Hocam oyundaki performansı nasıl tepkime süresi vesaire ?
Kablolu mouselardan hiçbir farkı yok tepkime olarak. Kablosuz diye bir endişeniz olmasın. İçinde bir adet duracell pil ile birlikte geliyor. Tek pil minimum 3 ay gidiyor bende. PC günde ortalama 10 saat açık. 2 modu var. Tasarruf ve performans. Ben full performansta kullanıyorum. Günlük kullanımda tasarrufta kullansanız 3 ayı da geçer muhtemelen.

Kablolu mouselardan hiçbir farkı yok tepkime olarak. Kablosuz diye bir endişeniz olmasın. İçinde bir adet duracell pil ile birlikte geliyor. Tek pil minimum 3 ay gidiyor bende. PC günde ortalama 10 saat açık.
Ha pekela teşekkür ederim hocam cevap yazdığınız için iyi akşamlar.

Ben de kullanıyorum çok deli gibi rütbem gitti diye delirmiyorsan gayet iyi bir mouse. Ayrıca uzatma kablosu var eğer wifi alıcısı uzakta kalıyorsa. Ben kullanıyorum memnunum.
Peki hocam teşekkür ederim

g203 lightsync var yaşa göre değil de tutuşa göre değişiyor kullanımı. ben claw şeklinde tutarak kullanıyorum bana ideal geliyor. arkadaşım palm tutuyor kötü diyor benim mouse'a

g203 lightsync var yaşa göre değil de tutuşa göre değişiyor kullanımı. ben claw şeklinde tutarak kullanıyorum bana ideal geliyor. arkadaşım palm tutuyor kötü diyor benim mouse'a
ben kullanıyorum memnunum
Teşekkür ederi cevaplarınız için aldım bugün eve gidip denemesi kaldı sadece.
Post automatically merged:

Hocam bütçenizi söylerseniz daha iyi mouseler önerebilirim.
Hocam yurt dışındayım o yüzden fazla öneri alamıyorum ayrıca aldım bugün

Geri