Neler Yeni

Çözüldü✓ Logitech G305 VS Steelseries Rival 3 Wireless

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,463
İsim
Sarp Yılmaz
Merhaba arkadaşlar yukarda belirttiğim iki mouse'dan sizce hangisi alınmalı ve daha iyi , fiyat bandı hemen hemen aynı 1300-1500TL arası hemen bugün sipariş vereceğim kullanan arkadaşlar varsa görüşünü bildirirse sevinirim.
normal gündelik işler için ve oyun için kullanacağım mouse'u.

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Sinan
G305 i 4 senedir aktif olarak kullanıyorum. Hala aynı hassasiyette hiç sorunsuz çalışıyor.
Hiç temizlemedim hiç içini açmadım hiç bakım falan yapmadım. Ara sıra tozunu alıyorum falan o kadar.
Pil ömrü ilk başlarda iyiydi ama sanki sonradan daha fazla pil yemeye başladı. Pil için 2 tane şarjlı pil alıp yedekli kullansan hiç sıkıntı yaşamazsın. Tek pil de alsan çok sorun yapmaz çünkü kırmızı ışık yandıktan sonrada baya süre gidiyor şarja takmak için süren olur.
Bugüne kadar çok logitech ürünü kullandım tek g213 klavyesinde sorun yaşadım o da zaten kronik sorunlu klavyeydi amazon 6 ay sonra değiştirmişti ama yeni gelen klavye de sorunlu çıkınca iade etmiştim. Logitech firmasına da iade için yazdığımda aldığınız yer iade almıyorsa bizle iletişime geçin yardımcı oluruz demişlerdi.
Bu bile tercih sebebi benim için.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,463
İsim
Sarp Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
G305 i 4 senedir aktif olarak kullanıyorum. Hala aynı hassasiyette hiç sorunsuz çalışıyor.
Hiç temizlemedim hiç içini açmadım hiç bakım falan yapmadım. Ara sıra tozunu alıyorum falan o kadar.
Pil ömrü ilk başlarda iyiydi ama sanki sonradan daha fazla pil yemeye başladı. Pil için 2 tane şarjlı pil alıp yedekli kullansan hiç sıkıntı yaşamazsın. Tek pil de alsan çok sorun yapmaz çünkü kırmızı ışık yandıktan sonrada baya süre gidiyor şarja takmak için süren olur.
Bugüne kadar çok logitech ürünü kullandım tek g213 klavyesinde sorun yaşadım o da zaten kronik sorunlu klavyeydi amazon 6 ay sonra değiştirmişti ama yeni gelen klavye de sorunlu çıkınca iade etmiştim. Logitech firmasına da iade için yazdığımda aldığınız yer iade almıyorsa bizle iletişime geçin yardımcı oluruz demişlerdi.
Bu bile tercih sebebi benim için.
pil kaç tane alıyor içine ve o taktığın miktarda tahmini ne kadar süre gidiyor ?

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Hocam 1 senedir kullaniyorum sorunsuz su ana kadar sadece 2-3 kere pilini degistirdim pil ömru baya iyi kirmizi yandiktan sonra bile uzun vakitler göturuyor.

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Sinan
pil kaç tane alıyor içine ve o taktığın miktarda tahmini ne kadar süre gidiyor ?
1 pil alıyor. Şarjlı pil kullanıyorum uzun süredir ama şarj aletim iyi olmadığı için tam şarj edemiyorum pili aşırı ısınıyor diye. O yüzden süresini pek bilmiyorum ama benim için pilli çalıştığını unutacak kadar uzun sürüyor.

oliveforge99

80+ Silver

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,850
Üyeler
161,762
Son üye
Cracxy
Top Bottom