Logitech G335 470TL'ye Alınır Mı ?

eyupefe3

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,890
Arkadaşlar öncelikle selam,dün konu açmıştım sıfır razeri 450ye alıcaktım ama sabah akşam fiyatını düzenlemediği için alamadım ve sabah satılmış.Bu yüzden şuan alternatif siyah Logitech g335 var kutulu garantili,tek sorunu kulağın geldiği yerdeki kumaşlar kalkmış yıkadığı için alınır mı ?

Arkadaşlar öncelikle selam,dün konu açmıştım sıfır razeri 450ye alıcaktım ama sabah akşam fiyatını düzenlemediği için alamadım ve sabah satılmış.Bu yüzden şuan alternatif siyah Logitech g335 var kutulu garantili,tek sorunu kulağın geldiği yerdeki kumaşlar kalkmış yıkadığı için alınır mı ?
g435'deki gibi sürücüleri gizleyen yerse sıkıntı yok pedlerin kumaşı kalktıysa sıkıntı

g435'deki gibi sürücüleri gizleyen yerse sıkıntı yok pedlerin kumaşı kalktıysa sıkıntı
Kulakl-k-Earpads-Logitech-G335-G733-kulakl-k-Earmuffs-bellek-k-p-k-kapak-kulakl-k.jpg

siyah yer

pede şeklini veren yeri mi diyosun. sineklik gibi olan yeri diyosan hiçbisey olmaz sadece kötü gözükür diğer yer kalktıysa sıkıntı çıkarır mı bilmiyorum
Orta kısmı hocam pedin için yani,kalkmış değilde yıkayınca gerginliği gitmiş herhalde kırışık duruyor zaten param güvendeyle alıcam.Ped sorunu hariç alınır mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,999
Üyeler
186,423
Son üye
UnsatisfiedEmir
Geri