Neler Yeni

Logitech G403 Hero İyi Midir?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Geforce NOW davet et kazan ile G403 Hero kazandım Prodigy değil. Şu anda Gamepower Ursa kullanıyorum elime göre biraz küçük veya tam gibi. Herhangi bir sorunu var mı mouse'un? Akakçe'de min 1400TL olarak görülüyor. Kapalı kutu satmak istesem ne kadara satılır? Satmayı kullanmak mı daha mantıklı?

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Ben prodigy versiyonunu kullanıyorum. Daha çok hem iş hem oyuncu mouseu. Oyun odaklı kullanacaksan satıp başka bir model alman daha iyidir

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben prodigy versiyonunu kullanıyorum. Daha çok hem iş hem oyuncu mouseu. Oyun odaklı kullanacaksan satıp başka bir model alman daha iyidir
Satarsam SSD almak için kullanırım parayı. Hero ile Prodigy arasında sensör farkı varmış sanırım

Cihangir

80+ Gold
Geforce NOW davet et kazan ile G403 Hero kazandım Prodigy değil. Şu anda Gamepower Ursa kullanıyorum elime göre biraz küçük veya tam gibi. Herhangi bir sorunu var mı mouse'un? Akakçe'de min 1400TL olarak görülüyor. Kapalı kutu satmak istesem ne kadara satılır? Satmayı kullanmak mı daha mantıklı?
hayırlı olsun hocam 1500 tl mouse çok önemli almanız gereken bişi yoksa satmayın kullanın

• Beğen

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Ben olsam satar g pro x superlight alırım üstüne biraz ekleyip.

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
  • Konu Sahibi Konu Sahibi