Neler Yeni

Çözüldü✓ Logitech G435 Nasıl? alınır mı??

MrPatates

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ahmet Efe Şimşek
Bütçe
1500
Merhabalar gelecek aylarda kendime bir kulaklık alacağım şuanki kulaklığımdan memnun değilim. Biraz bakındım bu modeli gördüm şuan almıyacağım zaten 1 ay sonra alacağım bu fiyat bandında başka iyi bir kulaklık bulabilirmiyim yoksa bunumu tercih etmeliyim. Kulaklığı hem oyun için, hemde dışarda takmaya dizi/film izlemek için alacağım.

thebigmac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Emre
kulaklık gerçekten çok hafif ve her yerde kullanıma gayet uygun. bizzat kullandığım için rahatlıkla söyleyebilirim ki tam bir f/p ürünü. mikrofonunun çok iyi olduğunu söyleyemem ama gayet anlaşılır ses alıyor. dışarıda da kullanacağım diyorsan al. şu anda itopyada 1300 bandında.

En İyi Cevap
3
O bütçede alınabilecek en mantıklı 2 cihazdan biri öneririm.

MrPatates

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ahmet Efe Şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kulaklık gerçekten çok hafif ve her yerde kullanıma gayet uygun. bizzat kullandığım için rahatlıkla söyleyebilirim ki tam bir f/p ürünü. mikrofonunun çok iyi olduğunu söyleyemem ama gayet anlaşılır ses alıyor. dışarıda da kullanacağım diyorsan al. şu anda itopyada 1300 bandında.
pekiya ben bunu uzun kullanıcam yani siz kaç aydır kullanıyorsunuz sorun çıktımı hiç böyle 2 yıl falan 1.5 yıl rahat götürürmü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kablolu g pro X?
hem deışardada kullanıcam kablosuz olması ve sade olması daha iyi olur

O bütçede alınabilecek en mantıklı 2 cihazdan biri öneririm.
diğer cihaz hangisidir acaba

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
En İyi Cevap
3
pekiya ben bunu uzun kullanıcam yani siz kaç aydır kullanıyorsunuz sorun çıktımı hiç böyle 2 yıl falan 1.5 yıl rahat götürürmü

Razer Barracuda X. Dediğim 2 cihaz harici bir şeye bakmayın. Corsair void pro wireless ve Hs70 kullandım uzun zamandır bu bütçedeki wirelessları takip ediyorum dediğim iki kulaklık arasından seçim yapın.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Razer Barracuda X. Dediğim 2 cihaz harici bir şeye bakmayın. Corsair void pro wireless ve Hs70 kullandım uzun zamandır bu bütçedeki wirelessları takip ediyorum dediğim iki kulaklık arasından seçim yapın.
iPhone kullanıcısı ise kablosuz şekilde kullanamaz Razer Barracuda X kulaklığı.

Demek istediğim kulaklıkta bluetooth yok.

MrPatates

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ahmet Efe Şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bende ikisi arasında kalmıştım, bu kulaklık çok daha iyi. Bunu almaya düşünüyorum hem dışarda kullanmak için mikrofonu da çıkıyor.
bu sabah mediamarktda kulaklığı bi kafamda denedim tüy gibi cidden şaşırdım ama sanırım g435 alıcağım

üründe bluetooth yok sadece wireless olarak bide kablolu kullanılıyor sanırım yani g435 hem wireless hem bluetooth yani heryerde kullanabilirim

gaming gen de 1200 tl ama indirimli fiyat alcağım zaman 1200 olur mu bilmem

En İyi Cevap
3
bu sabah mediamarktda kulaklığı bi kafamda denedim tüy gibi cidden şaşırdım ama sanırım g435 alıcağım

üründe bluetooth yok sadece wireless olarak bide kablolu kullanılıyor sanırım yani g435 hem wireless hem bluetooth yani heryerde kullanabilirim

gaming gen de 1200 TL ama indirimli fiyat alcağım zaman 1200 olur mu bilmem
Hocam ben zaten kesinlikle onu alın demedim. G435 ve Barracuda arasından kendinize uygun olanını alın dedim. Mesela ben6m Bluetooth ihtiyacım yoktu ama Nintendo Switchim vardı switch desteklediği için barracuda almıştım.

MrPatates

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ahmet Efe Şimşek
Hocam ben zaten kesinlikle onu alın demedim. G435 ve Barracuda arasından kendinize uygun olanını alın dedim. Mesela ben6m Bluetooth ihtiyacım yoktu ama Nintendo Switchim vardı switch desteklediği için barracuda almıştım.
zaten öyle algılamadım ama öneri için sağolun

thebigmac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Emre

6.ayımdayım deli gibi de kullanıyorum. hiçbir sorununu görmedim. logitech kalitesi

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,041
İsim
Hasan
iPhone kullanıcısı ise kablosuz şekilde kullanamaz Razer Barracuda X kulaklığı.

Demek istediğim kulaklıkta bluetooth yok.
hayır kullanabilir barracuda xlere güncelleme geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,331
Üyeler
165,969
Son üye
enesbaturkaza
Top Bottom