- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Urunun sorunlu ise ara itopyayi gorus keyfi degil belki iade belki degisim olur veya tamir vsürünlerini
Urunun sorunlu ise ara itopyayi gorus keyfi degil belki iade belki degisim olur veya tamir vsürünlerini
ya oha be haftalardır kulaklık almak için indirim kovalıyordum bunu görmemişim nasıl olur ya bi daha asla gelmez böyle indirimLogitech G535 LIGHTSPEED Siyah Kablosuz Gaming Kulaklik | ITOPYA
Logitech G535 LIGHTSPEED Siyah Kablosuz Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile 981-000972 ITOPYA'dawww.itopya.com
Logitech G535 Lightspeed Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G535 Lightspeed Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G535 Lightspeed Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.489,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Fiyatı yanlış mı yazdılar acaba
Aynı sorun bende de var değişim için yolladım bile hocam.beyler bende bu kulaklıktan aldım ama sizdede sol kulakta boştayken yada müzik dinlerken çok ince bi cızırtı sesi geliyormu
birde youtubede filan sesi gayet tatminkar ama konu oyunlara gelince çok ksık geliyor
ghub tan baktıgımda sistem 22mw ses düzeyi 3mw diye gözüküyor acaba sesini açmanın başka bir yolu mu var
şuana kadar deneyimledigim oyunlar :
PUBG,lol,valorant,ets2,nfs heat hepsindede ses çok kısık geliyor
sizdede bu sorunlar varmı yoksa benim şansızlıgıma kötü mal mı geldi daha önce logitech g430 sahibiydim onu yaklaşık 6-7 yıldır kullanıyordum artık veda ettim sağ kulak sesi gitti o7
veriyim sana 1650den bende cloud 2 var zatenya oha be haftalardır kulaklık almak için indirim kovalıyordum bunu görmemişim nasıl olur ya bi daha asla gelmez böyle indirim
dün foruma yazdıktan sonra 3 kişi 2000den almak için pm attı
Ben daha yebi 1500 e buldum yarın almaya gidiyorum2000e nası havada kapıyolar ya ilginç. Gelsinler ben daha ucuza vereyim %66 komisyon nedir
sen nerdesınveriyim sana 1650den bende cloud 2 var zaten
antalya ama kargolarımsen nerdesın