❌İndirim Bitti! Logitech G535 LIGHTSPEED 1200TL!!!

Fiyatı yanlış mı yazdılar acaba :unsure:
ya oha be haftalardır kulaklık almak için indirim kovalıyordum bunu görmemişim nasıl olur ya bi daha asla gelmez böyle indirim

sizdede sorun varmı yoksa kulaklıgın kapasitesi bumu diye soruyorum sizede işte ona göre iade edicem çünkü youtubede filan sesi çok yüksekken tüm oyunlarda yada discordda sesi çok kısık saçma bir şekilde
Post automatically merged:

bana yazılımsal gibi bir sorun geldi

beyler bende bu kulaklıktan aldım ama sizdede sol kulakta boştayken yada müzik dinlerken çok ince bi cızırtı sesi geliyormu
birde youtubede filan sesi gayet tatminkar ama konu oyunlara gelince çok ksık geliyor
ghub tan baktıgımda sistem 22mw ses düzeyi 3mw diye gözüküyor acaba sesini açmanın başka bir yolu mu var
şuana kadar deneyimledigim oyunlar :
PUBG,lol,valorant,ets2,nfs heat hepsindede ses çok kısık geliyor
sizdede bu sorunlar varmı yoksa benim şansızlıgıma kötü mal mı geldi daha önce logitech g430 sahibiydim onu yaklaşık 6-7 yıldır kullanıyordum artık veda ettim sağ kulak sesi gitti o7
Aynı sorun bende de var değişim için yolladım bile hocam.

bende yarın itopyayla telefonda görüşüp geri göndericem gibi müzigi filan kapayınca o soldan gelen cızırtı sesi 5-10 dk osnra kafayı yedirtecek raddeye geliyor ve oyunlarda filan düşük ses benim için çok sıkıntı rekabetçi oyunlarda ses kasamayız valla

• Beğen
Reaksiyonlar: vcxz
hijyen açısından sınırlandırılan kulaklık vb ürünlerin iadesi yapılamamaktadır. sitesinde böyle diyor ama bilmiyorum

1669394102279.png

bende 5mw sanırım sizde bir problem var arkadaşlar.

hayır bendede sesi fulleyince filan 5mw oluyo ama sistem 22mw ken ses düziyide 22mw olması gerekmiyormu acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,161
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri