❌İndirim Bitti! Logitech G535 LIGHTSPEED 1200TL!!!

Selam arkadaşlar benim ürünüm yeni geldi henüz bilerek açmadım solda (fotoğrafta üstte) bulunan tahminimce garanti belgesi yeri boş mu geldi size de?
Garanti kağıdı vardı bende düşmüş olabilir depoda etiketleri kapalıysa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

Nasıl ürün bu anlamadım, insanlar ya çok memnun ya da çok şikayetçi arası yok resmen. Oyunlarda deneyenler yorumlarını paylaşabilir mi?

@thepublicman Benim de aynı şekilde geldi

Garanti kağıdı vardı bende düşmüş olabilir depoda etiketleri kapalıysa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
Üstteki etiket kesin kapalı ama alttaki etiketten emin olmamakla beraber açılmamış gibi duruyor.
Nasıl ürün bu anlamadım, insanlar ya çok memnun ya da çok şikayetçi arası yok resmen. Oyunlarda deneyenler yorumlarını paylaşabilir mi?

Ben mail atıp bilgi istedim gerekirse göndersinler belgeyi çok mühim bir şey değil ama bakalım. Ben de şikayetçi ve memnun olmayanlar olduğu için bir yanım dene sıkıntılıysa gönder diyor diğer yanım açmadan memnun olmayanları görünce sat diyor ama sattığım kişi birkaç ay sonra gelip problem yaşarsa garantiyle uğraşacağım ve sorunluysa bir ürünü satmakta istemem. Benim çok ciddi ses seviyesine de ihtiyacım yok işim gereği mikrofunu fena olmayan hafif kablosuz kulaklığa ihtiyacım var kararsız kaldım sol kulaklıktan cızırtılı ses gelmemesi lazım.

Son düzenleme:

hem cloud 2 hemde g535 ıkısıde var ve cloud 2 yi rafa kaldırıp g535 kullanıcam artık muzık olarak cok fark yok ama cloud 2 bir tık onde ses kasma olarak da fark yok hatta ben g535i ses kasmada daha cok begendım ve kablosuz mukemel rahatlık agırlık olarak da cok hafif rahatsız etmıyo hiç cloud 2 yerıne almamın sebebıde bu cloud 2 boynumu agrıtıyo uızun kullanımda yani açıkçası cloud 2 yerine cloud core wirelles yada g535 alın ama g535 daha hafif ve daha şık ses olarak ıkısıde aynıdır belkı g535 bı tık onde olabılır hangisine butçenız yetıyosa ama g535 onerırım ben cok begendım onemlı olan dogru ekolayzırı bulmanız duşunmeden alabılırsınız g733e denk bı kulaklık yurtdışında g733 yerıne bunu alıyolar artık g733 eskıdı cunku

hem cloud 2 hemde g535 ıkısıde var ve cloud 2 yi rafa kaldırıp g535 kullanıcam artık muzık olarak cok fark yok ama cloud 2 bir tık onde ses kasma olarak da fark yok hatta ben g535i ses kasmada daha cok begendım ve kablosuz mukemel rahatlık agırlık olarak da cok hafif rahatsız etmıyo hiç cloud 2 yerıne almamın sebebıde bu cloud 2 boynumu agrıtıyo uızun kullanımda yani açıkçası cloud 2 yerine cloud core wirelles yada g535 alın ama g535 daha hafif ve daha şık ses olarak ıkısıde aynıdır belkı g535 bı tık onde olabılır hangisine butçenız yetıyosa ama g535 onerırım ben cok begendım onemlı olan dogru ekolayzırı bulmanız duşunmeden alabılırsınız g733e denk bı kulaklık yurtdışında g733 yerıne bunu alıyolar artık g733 eskıdı cunku
Bilgilendirme için teşekkürler

2 gün oldu geleli bana dolby ile kullanıyorum FPS oyunları olarak Bf, call of duty ve CS de denedim gayet memnunum Hs50 pro dan geçtim G535 daha çok tatmin etti beni sesler daha tok ve daha vurucu geldi müzik ve film izlerken de gayet başarılı ben açıkçası oldukça beğendim kulaklığı

Yok kanka harici uygulama kullanmak istemiyorum, ilanı açtım yazan olunca satarım. Teşekkürler
Arkadaşlar hâlâ satılık ürün, Bursa içi elden aynı fiyata satıyorum ilgilenen ilana bakabilir.

Geri