- En İyi Cevap
- 1
Dahası
İade etme ucuza aldın, 1300e falan sat iade edeceğine iki taraf da karlı çıksınkankiler ne diyorsunuz şimdi kullanalım mı yoksa iade mi edelim yau
İade etme ucuza aldın, 1300e falan sat iade edeceğine iki taraf da karlı çıksınkankiler ne diyorsunuz şimdi kullanalım mı yoksa iade mi edelim yau
kendı programı eq ayarları var fps ooyunu ıçın bı ayar var onu seç sonra eq ayarları varya hepsini 1 tık duşur ben oyle kullanjıyorum hem oyunda hem normal gezınırken ınternette en ıyı boyle oluyobu tarz birkaç yoruma ben de denk geldim. açıkcası hala açmadım ürünü net bir açıklama arıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hangi programı kullanıyorsun dostum ? EQ ayarlarını da atabilir misin sana zahmet.
kullan best kulaklıkkankiler ne diyorsunuz şimdi kullanalım mı yoksa iade mi edelim yau
Kulaklığı dünden beri kullanıyorum.
Sesi az diyenler daha önce aldığı kulaklıkları sağlıksız derecede yüksek sesli kullanıyor olmalı.
Sesi gayet güçlü. Battlefield 1 hikaye modu Çanakkale cephesinde savaşırken eşimle konuşmak için yüksek sesli konuştuğumu farkettim.
BF1 de logitech için özel bir logitech kulaklık ses modu var onu seçtim.
Valorantta güzel ses kasılıyor. 7.1 yok diye korkmuştum. Hiç problem yaşamadım.
Kendi yazılımı ile kullanıyorum, fps modundayım, windows ayarlarından kulaklıklar için windows sonic seçeneği aktif.
Dipses filan yok, son seste kullanıyorum, sizde varsa değişim talep edin, unutmayın teknoloji şans işi.
Ürün hem oyunlarda hem film/video/müzik kanalında çok başarılı.
Keşke bluetooth olsaydı da telefona da bağlayabilseydim. Ben yok diye biliyorum varsa aydınlatın.
Ürün baya hafif, sabaha kadar kulağımda kaldı hiç ağrıtmadı.
Çekim mesafesi wifinizin gücü kadar. Nerden anladın derseniz mutfaktayken telefonumda wifi zayıf çekiyor.
Bizim evin duvarlar hazır beton baya kalın ama 2+1 evin her yerinde kullanabildim.
Mümkünse aparatını kasanın arkasına değil ön / üst kısmına takın sinyal oranı artsın.
Kulaklığın şarjını fulledikten sonra kullanmaya başlayın.
Çok uzun süre kullandım şarjı sadece yüzde 2 düştü. (ilk şarjın etkisi de olabilir zamanla anlarız)
Sorunuz varsa etiketleyip / yanıtlayıp sorabilirsiniz.
Dipnot: valorant, battlefield 1 ve Neşet Ertaş ile test edilmiştir.
Yok hocam bende olmadı.Kulaklık aktifken ve hiçbirşey dinlemiyorken ufaktan bi çınlama sesi alıyorum. Kullanan arkadaşlar sizde de oluyor mu?
Kulaklığı dünden beri kullanıyorum.
Sesi az diyenler daha önce aldığı kulaklıkları sağlıksız derecede yüksek sesli kullanıyor olmalı.
Sesi gayet güçlü. Battlefield 1 hikaye modu Çanakkale cephesinde savaşırken eşimle konuşmak için yüksek sesli konuştuğumu farkettim.
BF1 de logitech için özel bir logitech kulaklık ses modu var onu seçtim.
Valorantta güzel ses kasılıyor. 7.1 yok diye korkmuştum. Hiç problem yaşamadım.
Kendi yazılımı ile kullanıyorum, fps modundayım, windows ayarlarından kulaklıklar için windows sonic seçeneği aktif.
Dipses filan yok, son seste kullanıyorum, sizde varsa değişim talep edin, unutmayın teknoloji şans işi.
Ürün hem oyunlarda hem film/video/müzik kanalında çok başarılı.
Keşke bluetooth olsaydı da telefona da bağlayabilseydim. Ben yok diye biliyorum varsa aydınlatın.
Ürün baya hafif, sabaha kadar kulağımda kaldı hiç ağrıtmadı.
Çekim mesafesi wifinizin gücü kadar. Nerden anladın derseniz mutfaktayken telefonumda wifi zayıf çekiyor.
Bizim evin duvarlar hazır beton baya kalın ama 2+1 evin her yerinde kullanabildim.
Mümkünse aparatını kasanın arkasına değil ön / üst kısmına takın sinyal oranı artsın.
Kulaklığın şarjını fulledikten sonra kullanmaya başlayın.
Çok uzun süre kullandım şarjı sadece yüzde 2 düştü. (ilk şarjın etkisi de olabilir zamanla anlarız)
Sorunuz varsa etiketleyip / yanıtlayıp sorabilirsiniz.
Dipnot: valorant, battlefield 1 ve Neşet Ertaş ile test edilmiştir.
Tüm yorumları okuduktan sonra kararsızlığımı sonlandirip satmaktan vazgeçtim..ürün inanılmaz derecede hafif ..şarjı güzel gitmekte..g hub programı indirip bir sonuca varamadım.. kendim şuanda gamepower Medusa kullanıyorum..inanılmaz yüksek bir sesi var ..o yüzden gerçekten çok kısık kaldı Logitech..ancak biraz okuduktan sonra apo eq programıni indirdikten sonra inanılmaz derecede ses arttı ve nerdeyse gamepower seviyesine çıktı.bu durum beni çok şaşırttı ve Logitech kalitesine sahip olma duygusu ile kalmasına karar verdim..kablosuz olması zaten başlı başına bir etken çünkü ne yaparsam yapayım kablolu kulaklık dert..o kabloyu napcagini bilemiyor insan bazen..oyun performansı biraz eq ayarlarıyla daha güzel olacak ama müzik performansi şuan gayet mükemmel.apo eq yükleyip sadece sesi yükselttim çünkü herhangi bir eq ayarı yapmadım..sonuç olarak bu rakama bakılırsa ikinci el bı ürün almaktansa sıfır bir ürün almak ve dediğim gibi Logitech olması gayet iyi bir tercih oldu benim için..ben kendi adıma şahsen tavsiye ediyorum
Güzel ve değerli yorumlar için teşekkürler. Ben hala ne yapacağım konusunda kararsızım. Tek derdim bunu taşıma işi. Yurtta kalıyorum eve zaman zaman gidip gelirken bunu nası götürebilirim falan diye düşünüyorum. Varsa önerileriniz bekliyorum.Kulaklık sesi müziklerde mukkemele yakın. Ses oyunlarda bir tik düşük kalıyor. Fakat arkadaşların dediği program ile yükseltilebilir. Ben çok memnun kaldim
Bende çıkmadıdostlar sizde fatura çıktımı