BenGidiyorum
80+
- Reaksiyon skoru
- 83
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum geçti artık, stok bitti. Ben de almadım ama İnşallah pişman olmamhala alsam mı fikrim yok
Dostum geçti artık, stok bitti. Ben de almadım ama İnşallah pişman olmamhala alsam mı fikrim yok
pişman olmam inş ihticaımda yoktu zatenDostum geçti artık, stok bitti. Ben de almadım ama İnşallah pişman olmam![]()
Aynı durum bende de parayı aldı ancak siparişlerimde görünmüyorSatin aldim para cekildi ama siparişlerimde gözükmüyor tekrarmi alsam?
Ben de internetteki Logitech hakkındaki yorumlar yüzünden baya kararsız kaldım. Aslında başta almayı planlıyordum ama geçti artık. Neyse hayırlısı bakalım.pişman olmam inş ihticaımda yoktu zaten
Biraz bekleyin derim, yoğunluk olduğundan dolayı hata olabilir. Olmadı mail atarsınız.Aynı durum bende de parayı aldı ancak siparişlerimde görünmüyor
laptopa 240gb ssd mi alsam aylık 50tl para değil gibiBen de internetteki Logitech hakkındaki yorumlar yüzünden baya kararsız kaldım. Aslında başta almayı planlıyordum ama geçti artık. Neyse hayırlısı bakalım.
kanka 2+3 2+2 gibi taksitlerde o sadecePeşin fiyatına taksit diyor ama +100 koydu sizde de böyle mi ?