Logitech G535 vs G733

Ephy361

80+
Reaksiyon skoru
33
Bütçe
2500
Merhabalar, iki kulaklıktan birisini 2. el olarak satın alacağım da kararsız kaldım, hangisini tercih etmeliyim? Çok kararsız kaldım, ikisinin de benim için iyi özellikleri var seçemedim.
Benim için +ları:
G535:
+Mikrofonu çıkartılabilir değil, benim çok kullandığım bir özellik değil ve üste kaldırarak kulaklık mutelenebiliyor ki kullandığım bir özellik.
+600tl daha ucuz.
+Daha hafif, uzun kullanımda çok daha iyi
+Şarjı daha uzun

G733:
+Mikrofonu blue voice ile çok daha kaliteli oluyor g535'e göre.
+7.1 Desteği mevcut, DTS açılabiliyor.
+RGB mevcut (şarjı azalttığı için eksi de sayılabilir aslında)
+Çalışma mesafesi daha uzak
+Rengi mavi

G535.

İkisi aynı kulaklik

G535 daha iyi ancak sol tarafta ufak bir kronik arızası var. Ses tekerleğini 2 düzey arasında bırakman lazım yoksa sol tarafta tiz bir ses oluyor, coil whine olabilir. Bunu geçersen G535 daha üstün bir kulaklık.

G535 daha iyi ancak sol tarafta ufak bir kronik arızası var. Ses tekerleğini 2 düzey arasında bırakman lazım yoksa sol tarafta tiz bir ses oluyor, coil whine olabilir. Bunu geçersen G535 daha üstün bir kulaklık.
Peki g535 mi razer barracuda x mi?

İkisi aynı kulaklik
Fiyatla gelen değişen özellikler var hocam, aynı sayılmaz bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fullemiyorum zaten sesi sorun olmaz, kullandığım 2 kulaklıkta da fulleyince solda daha fazla ses geliyordu o yüzden alışkınım. G535 ile ilerliyorum o zaman.

Peki g535 mi razer barracuda x mi?
Logi daha iyi, barracudanın bi modelinde bt var belki o bir tercih sebebi olabilir; onun dışında ses, malzeme kalitesi vs logi.
Fiyatla gelen değişen özellikler var hocam, aynı sayılmaz bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fullemiyorum zaten sesi sorun olmaz, kullandığım 2 kulaklıkta da fulleyince solda daha fazla ses geliyordu o yüzden alışkınım. G535 ile ilerliyorum o zaman.
Hocam fullemek değil, ses tekerleğini herhangi bir düzeyde tam tık yaptığı yerde bırakınca o ses geliyor. Atıyorum sesi 55 ten 56 yapacaksınız, o tekerlek tam 56 ya gelip tekerlek oturmadan durdurmanız gerekiyor. Yani ses tekerleği biraz sakat, tekerleği orta bir yerde tuttuktan sonra windows üzerinden istediğiniz ses düzeyine ayarlayabilirsiniz.

İkiniz için de karşılaştırmaları iliştiriyorum:

Logi daha iyi, barracudanın bi modelinde bt var belki o bir tercih sebebi olabilir; onun dışında ses, malzeme kalitesi vs logi.

Hocam fullemek değil, ses tekerleğini herhangi bir düzeyde tam tık yaptığı yerde bırakınca o ses geliyor. Atıyorum sesi 55 ten 56 yapacaksınız, o tekerlek tam 56 ya gelip tekerlek oturmadan durdurmanız gerekiyor. Yani ses tekerleği biraz sakat, tekerleği orta bir yerde tuttuktan sonra windows üzerinden istediğiniz ses düzeyine ayarlayabilirsiniz.

İkiniz için de karşılaştırmaları iliştiriyorum:

g533 değil g535 hocam, yanlışlık olmuş.

G535 kronik sıkıntılı asla almam 3 kere garantiye gitti gelen tüm ürünlerde cızırtı var ve şarjı uzun dayanmıyor kardeşime sattım ben de 2000tl ye yabancıya gitmesin diye bir daha asla almam

G535 kronik sıkıntılı asla almam 3 kere garantiye gitti gelen tüm ürünlerde cızırtı var ve şarjı uzun dayanmıyor kardeşime sattım ben de 2000tl ye yabancıya gitmesin diye bir daha asla almam
Anladım hocam, G733 mü bakayım o zaman?

Geri