Logitech G923 buraya monte olur mu

Vay be ilk defa duyuyorum . Hocam merakımdan soruyorum kaç kere t150 kullandınız?
Pedalları gt pedale direk uyumlu alt ayaklarıyla yapılıyordu sanırsam g29 gibi komple sökmüyorsunuz. Koca thrustmaster firması çoğu direksiyon setinin babası denecek direksiyonları yapan firma bir yazılımı yapamamış mı? Hocam az sallayın. Madem hepsi kötü neden g29 kullananlar thrustmaster'e geçiyor?
İzleyin bilgilenin.
G29 kullananlar t150 pro ya mı geçiyor? T300rs gt gibi daha iyi direksiyonlara geçiyor. Üstelik ben thrustmaster firmasına laf etmedim. Adamlar zaten işin piri. Ama bana kalırsa T150 YERİNE G29 tercih etmek daha mantıklı.

G29 kullananlar t150 pro ya mı geçiyor? T300rs gt gibi daha iyi direksiyonlara geçiyor. Üstelik ben thrustmaster firmasına laf etmedim. Adamlar zaten işin piri. Ama bana kalırsa T150 YERİNE G29 tercih etmek daha mantıklı.
Ucuz olduğu için g29 tercih ediliyor . Thrustmaster kötü diyorsunuz sonra firmaya laf etmedim diyorsunuz ben çözemedim.
Giriş seviyesi bir direksiyon seti biri kayış diğeri dişli . Kayış her türlü daha iyi . Üstüne 400 ekleyip t150 almak daha mantıklı o videoyu da bir izleyin.

Ucuz olduğu için g29 tercih ediliyor . Thrustmaster kötü diyorsunuz sonra firmaya laf etmedim diyorsunuz ben çözemedim.
Giriş seviyesi bir direksiyon seti biri kayış diğeri dişli . Kayış her türlü daha iyi . Üstüne 400 ekleyip t150 almak daha mantıklı o videoyu da bir izleyin.
Ben firmaya değil t150 proya yakındım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,110
Üyeler
187,291
Son üye
onurcv05
Geri