LOGİTECH GAMİNG MOUSE

kaynorz

80+
Reaksiyon skoru
137
Selamlar dostlar oyucu mouse alıcağım ama bu ikisi arasında kaldım ya da siz başka ne marka önerirsiniz yoksa doğru şeyimi seçmişim bütçem 250 TL

Ekler

• mouse.PNG
    mouse.PNG
    145 KB · Hit: 65
  • 33.PNG
    33.PNG
    165.4 KB · Hit: 70
Her türlü g102
Bu bütçede en iyisi
G300s e bulaşma

Selamlar dostlar oyucu mouse alıcağım ama bu ikisi arasında kaldım ya da siz başka ne marka önerirsiniz yoksa doğru şeyimi seçmişim bütçem 250 TL
Sırf mouse pad var diye o g300s i almanı önermem

g300s almanı önermem kronik tıklama sorunu var araştırabilirsin.Kendim kullanıyorum güzel fakat tıklama sorunu oluştu artık sağ ve sol makro tuşlarını sağ sol click olarak kullanıyorum,önermem.

fiyat farkı 20 TL ve g203 piyasası güvenilir gelmiyor
PEKİ YA LOGİTECH G102 Mİ G203 MÜ VE ALMAM İÇİN BANA BİR GÜVENİLİR SİTE SÖYLERMİSİNİZ YA DA LİNK ATARMISNIZ ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

g300s almanı önermem kronik tıklama sorunu var araştırabilirsin.Kendim kullanıyorum güzel fakat tıklama sorunu oluştu artık sağ ve sol makro tuşlarını sağ sol click olarak kullanıyorum,önermem.
PEKİ YA LOGİTECH G102 Mİ G203 MÜ VE ALMAM İÇİN BANA BİR GÜVENİLİR SİTE SÖYLERMİSİNİZ YA DA LİNK ATARMISNIZ ?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

102 203 modellerini tam bilmiyorum bilenler atarsa daha iyi olur fakat g300s sakın alma.
modelleri çok karıştırıorum.

g102 almanız sizin için daha iyi olur.300s almayın.

g102 ve g203 aynı mouse. en ucuz nerde bulduysan ordan alabilirsin.

Geri