Sırf mouse pad var diye o g300s i almanı önermemSelamlar dostlar oyucu mouse alıcağım ama bu ikisi arasında kaldım ya da siz başka ne marka önerirsiniz yoksa doğru şeyimi seçmişim bütçem 250 TL
G102 ile g203 aynı sanırımp
Peki ya dostlar g203 için ne dersiniz ?
g300s almanı önermem kronik tıklama sorunu var araştırabilirsin.Kendim kullanıyorum güzel fakat tıklama sorunu oluştu artık sağ ve sol makro tuşlarını sağ sol click olarak kullanıyorum,önermem.Selamlar dostlar oyucu mouse alıcağım ama bu ikisi arasında kaldım ya da siz başka ne marka önerirsiniz yoksa doğru şeyimi seçmişim bütçem 250 TL
PEKİ YA LOGİTECH G102 Mİ G203 MÜ VE ALMAM İÇİN BANA BİR GÜVENİLİR SİTE SÖYLERMİSİNİZ YA DA LİNK ATARMISNIZ ?fiyat farkı 20 TL ve g203 piyasası güvenilir gelmiyor
PEKİ YA LOGİTECH G102 Mİ G203 MÜ VE ALMAM İÇİN BANA BİR GÜVENİLİR SİTE SÖYLERMİSİNİZ YA DA LİNK ATARMISNIZ ?g300s almanı önermem kronik tıklama sorunu var araştırabilirsin.Kendim kullanıyorum güzel fakat tıklama sorunu oluştu artık sağ ve sol makro tuşlarını sağ sol click olarak kullanıyorum,önermem.
102 203 modellerini tam bilmiyorum bilenler atarsa daha iyi olur fakat g300s sakın alma.PEKİ YA LOGİTECH G102 Mİ G203 MÜ VE ALMAM İÇİN BANA BİR GÜVENİLİR SİTE SÖYLERMİSİNİZ YA DA LİNK ATARMISNIZ ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
PEKİ YA LOGİTECH G102 Mİ G203 MÜ VE ALMAM İÇİN BANA BİR GÜVENİLİR SİTE SÖYLERMİSİNİZ YA DA LİNK ATARMISNIZ ?
peki ya g102 mi g203 müg102 almanız sizin için daha iyi olur.300s almayın.
anladım teşekkürler..g102 ve g203 aynı mouse. en ucuz nerde bulduysan ordan alabilirsin.