DR. BİYOLOJİ
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,343
Bu arada fiyat yerine iade yazacaktım pardon.O da mantıklı dediğiniz gibi. Mouse alma işi insanı çok arada bırakıyor.
Bu arada fiyat yerine iade yazacaktım pardon.O da mantıklı dediğiniz gibi. Mouse alma işi insanı çok arada bırakıyor.
Bana sorarsanız dareu a950 pro nun stoklarını bekliyorum ben. Stoklara gelir mi bilmem ama gelirse direk alacağımevet çok arada kaldım
Hocam ben anladım ne demek istediğinizi sıkıntı yokBu arada fiyat yerine iade yazacaktım pardon.
2 side farkli mouse sadece rgb yok![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
Steelseries prime modeline bir göz at. Link attığın fare eski farem. Hiç üzmedi ama artık eski bir model.böyle bi model buldum fps oyunları oyniyorum![]()
Logitech G102 910-005824 Beyaz Lightsync Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G102 910-005824 Beyaz Lightsync Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G102 910-005824 Beyaz Lightsync Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 592,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Valla hocam 1 yıldır kullanıyorum g102 fare çift tıklıyor üstüne orta tuş da arada ileri geri yapıyor. Önermem kimseye.Steelseries prime modeline bir göz at. Link attığın fare eski farem. Hiç üzmedi ama artık eski bir model.
https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse illa rgb olacak diye kalitesiz ürünlere yönelme hocam donanım olarak bu fiyata alabileceğin en iyi ürün rakipleri 2000tl bandındabeyaz renk seçeneği olan ve rgb aydınlatması olan bi mouse olursa çok iyi olur bütçeyi dahada arttırabilirim gözüme hoş gözükürse
Hocam evet doğru söylüyorsunuz da çok çirkin değilmi şu mousehttps://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse illa rgb olacak diye kalitesiz ürünlere yönelme hocam donanım olarak bu fiyata alabileceğin en iyi ürün rakipleri 2000tl bandında
zevkler renkler hocam bana göre bu tarz sade mouselar çok güzel duruyor kulaklık ve farede hiç sevemiyorum rgb dediğim gibi donanım olarak çok iyidir buHocam evet doğru söylüyorsunuz da çok çirkin değilmi şu mouse
zevkler renkler hocam bana göre bu tarz sade mouselar çok güzel duruyor kulaklık ve farede hiç sevemiyorum rgb dediğim gibi donanım olarak çok iyidir bu
tipini beğendiyseniz bu da alınır hocam özellik olarak hemen hemen aynılar zaten güzel seçimşu en azından daha hoş gözüküyor bunu almayı duşünüyorum yarına kadar![]()
Darmoshark M3 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Monitörünüz 165hz aslında 2k olan m3s versiyonunu da düşünebilirsiniz extra 200tl değebilir ama size kalmış.şu en azından daha hoş gözüküyor bunu almayı duşünüyorum yarına kadar![]()
Darmoshark M3 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com