Neler Yeni

Logitech MousePad Alınır mı?

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bütçe
60
Birkaç aydır neredeyse hepimizin bildiği dünya haritası desenli mousepadi kullanıyorum ve aldığım günden bu güne kadar 2 gün halının altında durmasına rağmen bir türlü düzleşmedi, zaten malzemesi de kalitesiz duruyor. Bende logitech in mousepadini almayı düşünüyorum, nasıldır?

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Marka mousepadlerde benim tercihim SteelSeries ya da HyperX olur. Logitech kötüdür diyemem ama ben olsam tercih etmem.

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Birkaç aydır neredeyse hepimizin bildiği dünya haritası desenli mousepadi kullanıyorum ve aldığım günden bu güne kadar 2 gün halının altında durmasına rağmen bir türlü düzleşmedi, zaten malzemesi de kalitesiz duruyor. Bende logitech in mousepadini almayı düşünüyorum, nasıldır?
Kısa olanını kullanıyorum Logitech in. Alınır güzel.

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reis 2 yıldan beridir logitect g300s ile kullanıyorum memnunum 50 liraya değer bence
Temziliğini nasıl yapıyorsunuz? Su değince herhangi bir sıkıntı olur mu? Birde mousepad dümdüz şekilde duruyor mu, şu an kullandığım mousepadde beni en çok tilt eden şey o oldu da

Son düzenleme:

DaffyGraphic

80+ Silver
Maalesef, en küçük 40x30 luk bişey arıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maalesef mümkün değil gibi :D
https://www.trendyol.com/ataelektro...m-p-101829497?boutiqueId=61&merchantId=195484 ben şunu kullanıyorum gayet memnunumama üstü biraz düz durmuyor zaten yukarıyla işin olmuyor yukarıkenarı ama şöyle birşi buldum https://www.trendyol.com/gamingpadc...an-dikisli-oyuncu-gaming-mouse-pad-p-80931663 çoğu kişi bunu kullanıyor gördüğüm kadarıyla ama sen logitech arıyosun

Sensei123

80+ Bronze
o küçük mousepadi diyosanız alınmaz ben kullandım kaydırması biryerden sonra baya azalıyor ve soyuluyor

Emre Avara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Temziliğini nasıl yapıyorsunuz? Su değince herhangi bir sıkıntı olur mu? Birde mousepad dümdüz şekilde duruyor mu, şu an kullandığım mousepadde beni en çok tilt eden şey o oldu da
Daha dün kardeşimin logitech mousepadini yıkadım hiçbir sorun olmadı ama dikkat et şampuanı fazla dökme yoksa oyun oynarken köpürür 😁

Top Bottom