Logitech MousePad Alınır mı?

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
8,543
Bütçe
60
Birkaç aydır neredeyse hepimizin bildiği dünya haritası desenli mousepadi kullanıyorum ve aldığım günden bu güne kadar 2 gün halının altında durmasına rağmen bir türlü düzleşmedi, zaten malzemesi de kalitesiz duruyor. Bende logitech in mousepadini almayı düşünüyorum, nasıldır?

Marka mousepadlerde benim tercihim SteelSeries ya da HyperX olur. Logitech kötüdür diyemem ama ben olsam tercih etmem.

Birkaç aydır neredeyse hepimizin bildiği dünya haritası desenli mousepadi kullanıyorum ve aldığım günden bu güne kadar 2 gün halının altında durmasına rağmen bir türlü düzleşmedi, zaten malzemesi de kalitesiz duruyor. Bende logitech in mousepadini almayı düşünüyorum, nasıldır?
Kısa olanını kullanıyorum Logitech in. Alınır güzel.

Reis 2 yıldan beridir logitect g300s ile kullanıyorum memnunum 50 liraya değer bence
Temziliğini nasıl yapıyorsunuz? Su değince herhangi bir sıkıntı olur mu? Birde mousepad dümdüz şekilde duruyor mu, şu an kullandığım mousepadde beni en çok tilt eden şey o oldu da

Son düzenleme:
Maalesef, en küçük 40x30 luk bişey arıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maalesef mümkün değil gibi :D
https://www.trendyol.com/ataelektro...m-p-101829497?boutiqueId=61&merchantId=195484 ben şunu kullanıyorum gayet memnunumama üstü biraz düz durmuyor zaten yukarıyla işin olmuyor yukarıkenarı ama şöyle birşi buldum https://www.trendyol.com/gamingpadc...an-dikisli-oyuncu-gaming-mouse-pad-p-80931663 çoğu kişi bunu kullanıyor gördüğüm kadarıyla ama sen logitech arıyosun

o küçük mousepadi diyosanız alınmaz ben kullandım kaydırması biryerden sonra baya azalıyor ve soyuluyor

Temziliğini nasıl yapıyorsunuz? Su değince herhangi bir sıkıntı olur mu? Birde mousepad dümdüz şekilde duruyor mu, şu an kullandığım mousepadde beni en çok tilt eden şey o oldu da
Daha dün kardeşimin logitech mousepadini yıkadım hiçbir sorun olmadı ama dikkat et şampuanı fazla dökme yoksa oyun oynarken köpürür 😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,616
Üyeler
186,915
Son üye
AhmetAyaz
Geri