X530 da alınabilirikinci el z337 falan bak bence
X530 da alınabilirikinci el z337 falan bak bence
çok eskidi o ya sağlam bulmak zorX530 da alınabilir
900'e buldum aldım geçen 2+1 şeklindeçok eskidi o ya sağlam bulmak zor
hocam benim bu tip küçük hoparlörlerele alakalı çok bilgim yok ama hoparlör yere düşme ile bozulmaz ya lehim atmıştır yada kabloda sıkıntı olmuştu oda basit bir şey kolayca yapılabilir eğer hoparlörden memnunsanız açıp yapabilirsinizHocam eq ayarı yapmak dün yaşadığım hayal kırıklığından sonra aklıma gelmedi. O anki ruh halimle direkt iade talebi oluşturdum sabahta kargoya teslim ettim. Şu anda kullandığım 7 senelik Logitech S120 hoparlörden ses netliği açısından çok memnunum, ancak 2 ay önce yere düştüğünden dolayı sadece tek taraftan ses alabiliyorum. Bundan dolayı 1500TL fiyat bandında daha kaliteli bir hoparlör arayışındayım. Ne almamı tavsiye edersiniz?
2.el tercih ederseniz bu tarz bir şey alınabilirHocam eq ayarı yapmak dün yaşadığım hayal kırıklığından sonra aklıma gelmedi. O anki ruh halimle direkt iade talebi oluşturdum sabahta kargoya teslim ettim. Şu anda kullandığım 7 senelik Logitech S120 hoparlörden ses netliği açısından çok memnunum, ancak 2 ay önce yere düştüğünden dolayı sadece tek taraftan ses alabiliyorum. Bundan dolayı 1500TL fiyat bandında daha kaliteli bir hoparlör arayışındayım. Ne almamı tavsiye edersiniz?
Hocam bende lehim attığını düşünüyorum ama tamir edebileceğim ekipmanım olmadığı için hoparlörün içini açmaya cesaret edemedim. Bide vidalıda değilmiş bu S120'ler yapıştırıcıyla toplanmış izlediğim bir tamir videosunda öyle gördüm.hocam benim bu tip küçük hoparlörlerele alakalı çok bilgim yok ama hoparlör yere düşme ile bozulmaz ya lehim atmıştır yada kabloda sıkıntı olmuştu oda basit bir şey kolayca yapılabilir eğer hoparlörden memnunsanız açıp yapabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
2.el tercih ederseniz bu tarz bir şey alınabilir