Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Logitech Z150 Hoparlör 809TL

Checkmate

80+ Silver
Bunun yerine creative preble plus öneririm ama amazon da stoğu bitmiş ne yazık ki

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,056
İsim
göksel yurtcan
Hocam eq ayarı yapmak dün yaşadığım hayal kırıklığından sonra aklıma gelmedi. O anki ruh halimle direkt iade talebi oluşturdum sabahta kargoya teslim ettim. Şu anda kullandığım 7 senelik Logitech S120 hoparlörden ses netliği açısından çok memnunum, ancak 2 ay önce yere düştüğünden dolayı sadece tek taraftan ses alabiliyorum. Bundan dolayı 1500TL fiyat bandında daha kaliteli bir hoparlör arayışındayım. Ne almamı tavsiye edersiniz?
hocam benim bu tip küçük hoparlörlerele alakalı çok bilgim yok ama hoparlör yere düşme ile bozulmaz ya lehim atmıştır yada kabloda sıkıntı olmuştu oda basit bir şey kolayca yapılabilir eğer hoparlörden memnunsanız açıp yapabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam eq ayarı yapmak dün yaşadığım hayal kırıklığından sonra aklıma gelmedi. O anki ruh halimle direkt iade talebi oluşturdum sabahta kargoya teslim ettim. Şu anda kullandığım 7 senelik Logitech S120 hoparlörden ses netliği açısından çok memnunum, ancak 2 ay önce yere düştüğünden dolayı sadece tek taraftan ses alabiliyorum. Bundan dolayı 1500TL fiyat bandında daha kaliteli bir hoparlör arayışındayım. Ne almamı tavsiye edersiniz?
2.el tercih ederseniz bu tarz bir şey alınabilir

Son düzenleme:

kivircix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Mete
hocam benim bu tip küçük hoparlörlerele alakalı çok bilgim yok ama hoparlör yere düşme ile bozulmaz ya lehim atmıştır yada kabloda sıkıntı olmuştu oda basit bir şey kolayca yapılabilir eğer hoparlörden memnunsanız açıp yapabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

2.el tercih ederseniz bu tarz bir şey alınabilir
Hocam bende lehim attığını düşünüyorum ama tamir edebileceğim ekipmanım olmadığı için hoparlörün içini açmaya cesaret edemedim. Bide vidalıda değilmiş bu S120'ler yapıştırıcıyla toplanmış izlediğim bir tamir videosunda öyle gördüm.

Top Bottom