❌İndirim Bitti! Logitech Z150 Hoparlör 809TL

GirayHan

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
7,911
+ nays yada kupon varsa daha ucuza gelecektir.

kuponu burdan alın

1703011482111.png

Tasarımı çok güzel bunun ya bazı setuplara cidden yakışıyor şık.

Konusunu açtım hocam. 2 gün önce satın almıştım 2-3 saat önce teslim aldım. Hoparlörün ses düzeyini %50+ yapmadığım sürece seslerde bariz bir boğukluk var sanki ses derinlerden geliyor gibi. Bundan dolayı iade edip creative pebble v3 almayı düşünüyorum.

Konusunu açtım hocam. 2 gün önce satın almıştım 2-3 saat önce teslim aldım. Hoparlörün ses düzeyini %50+ yapmadığım sürece seslerde bariz bir boğukluk var sanki ses derinlerden geliyor gibi. Bundan dolayı iade edip creative pebble v3 almayı düşünüyorum.
ikinci el z337 falan bak bence

2 ilan var onlarda bütçemi aşıyor hocam. 1500TL max. bütçem var.

Amazonda creative pubble v3 var yurtdışından geliyor 1400 tl falan.

ekolayzer ile düzelir hocam ses ayarlarında yapabilirsiniz

Bende bundan var ama kabloları kayboldu kablolarını satan bir yer yok mu aradım aradım bulamadım

ben şahsen bu ürüne bu kadar para vermektense soundbar tercih ederdim

ben şahsen bu ürüne bu kadar para vermektense soundbar tercih ederdim
bu ürün kalitesinde sound bar zor bulursunuz sürücülerinin yapısı eski seri üst seviye jbl hopalörlerin fullrangeleri ile aynı denebilir

ekolayzer ile düzelir hocam ses ayarlarında yapabilirsiniz
Hocam eq ayarı yapmak dün yaşadığım hayal kırıklığından sonra aklıma gelmedi. O anki ruh halimle direkt iade talebi oluşturdum sabahta kargoya teslim ettim. Şu anda kullandığım 7 senelik Logitech S120 hoparlörden ses netliği açısından çok memnunum, ancak 2 ay önce yere düştüğünden dolayı sadece tek taraftan ses alabiliyorum. Bundan dolayı 1500TL fiyat bandında daha kaliteli bir hoparlör arayışındayım. Ne almamı tavsiye edersiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,020
Üyeler
184,719
Son üye
Mert_Öztürk
Geri