Neler Yeni

LoL başlamalımıyım ?

Semix59

80+ Silver
Daha önce hiç oynamadım. Böyle karışık oyunları pek sevemem ama bir arkadaşım başlarsan seversin dedi. Bir diğer arkadaşımda artık başlama millet neler neler oldu geç kaldın sen dedi. Oyun hakkında hiçbir bilgim yok. Metin2 vs hiç oynamadım. Sizce başlamalımıyım. Başlarken vereceginiz taktikler varmı ?

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Tavsiye etmem ben başladıktan sonra küfüre başladım sinir hastası oldum. O kayıt olduğum güne dönmemek keşke elimde olsaydı.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
oyun gerçekten çok iyi mekanikleri grafikleri (göreceli olarak .d) falan
AMAAAAA hemde büssssbüyük birr AMA oyunda bir kitle gerçekten her el ana avrad sövmeden duramıyorsun gerçekten çok leş berbat cahil insanlar var ayrıca veled kaynıyor
bunu göze alıp ben deşarj olurum söverek diyorsan tr serverinde ha yok ben uğraşamam çoluk çocukla diyip onun biraz daha az kanseri olan west serverinde oynayabilirsin tabi internetin iyi değilse o serverdada ping olur

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Daha önce hiç oynamadım. Böyle karışık oyunları pek sevemem ama bir arkadaşım başlarsan seversin dedi. Bir diğer arkadaşımda artık başlama millet neler neler oldu geç kaldın sen dedi. Oyun hakkında hiçbir bilgim yok. Metin2 vs hiç oynamadım. Sizce başlamalımıyım. Başlarken vereceginiz taktikler varmı ?
Ben hic oynamadim ama sadece mobilde biraz oynamistim,onda bile az da olsa bagimlilik yapti.Eger derslerine onem veriyorsan ve asiri bagimlilik yapsin istemiyorsan hic bilasma.ben cok sukur pcde hic bulasmadim.bi de bunun gec kalmayla ilgisi yok istersen simdi oynamaya basla bir sey fark etmez,kendi ranklarinla oynayacagin icin

Mamyy

80+ Silver
Başlama bence başlarsan bağımlı olursun sonra küfür edersin sinirlenirsin sıkıntı yani hem zamanını götürür en iyisi başlama.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Riot games dahilindeki hiç bir oyuna başlama. Zaten oyun Metin2 gibi değil metin2 dediğimiz oyun mmorpg dir yani gidersin görev alırsın eşya kasarsın saatlerce seviye atlamaya uğraşırsın. LOL dediğimiz oyun ise MOBA dır yani 3 tane koridor var bu 3 koridora 5 kişi dağılıyor bir maç 40 dakika sürüyor kuleler alınıyor rakip merkezi patlatırsan oyunu kazanıyorsun. Bildiğimiz rekabetçi moba türü bir oyun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca efsane kanser bir kitle var başlarsanda türkiye sunucusunda oynama.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
bence başlama oyunda yeni olduğun için çok küfür yersin ona başlayacağına fortnite başla daha iyi

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver
LOL'e başlamak için ailevi değerlerini bir kenarda bırakman gerekiyor

Semix59

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Riot games dahilindeki hiç bir oyuna başlama. Zaten oyun Metin2 gibi değil metin2 dediğimiz oyun mmorpg dir yani gidersin görev alırsın eşya kasarsın saatlerce seviye atlamaya uğraşırsın. LOL dediğimiz oyun ise MOBA dır yani 3 tane koridor var bu 3 koridora 5 kişi dağılıyor bir maç 40 dakika sürüyor kuleler alınıyor rakip merkezi patlatırsan oyunu kazanıyorsun. Bildiğimiz rekabetçi moba türü bir oyun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca efsane kanser bir kitle var başlarsanda türkiye sunucusunda oynama.
Riot games dahilinde valorant oynuyorum sadece lole başlamayacağım galiba

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Eğer başlayıp usta falan olacaksan onlar zor. Mesela ben Dia'ya kadar çıktım sonra oyunu bıraktım. Çok kanser kitlesi var. (EUW'da oynuyorum) afk geliyor, bu sunucuda bir de iyi oynaman lazım. Rus, italyan falan gelmişti bir kere küfür falan ediyorlar sen anlamıyorsun tabi. Kısacası başlama, başlayacaksan'da EUW sunucusunda başla. Anlattığım kişiler nadir geliyor. Fakat Afk (şansına bağlı) 2 (iki) maçta bir gelebilir. Dia seviyesine ulaştığında afk vs gelmeyecektir. Ustaca oynuyorlar bildiğin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,723
Üyeler
166,074
Son üye
serser7
Top Bottom