lol ekran kartını kullanmıyor?

Bartuu

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,190
lol oynuyorum 3 gündür ekran kartı kullanımı %0 driver kurulu en günceli fakat işlemci kullanılıyor sadece ?

FPS düşüklüğü var mı? İmzandaki sistem için konuşursam o ekran kartı için LoL çerezden bile düşük yani çalışsa çalışsa taş çatlasın %10 falan olur heralde.

FPS düşüklüğü var mı? İmzandaki sistem için konuşursam o ekran kartı için LoL çerezden bile düşük yani çalışsa çalışsa taş çatlasın %10 falan olur heralde.
hayır onunla yayın açıyorum diğer pc ile oynuyorum

%0 olması imkansız bug olabilir. İşlemci'den de beslenemez çünkü R7 3600X'de dahili GPU yok.

%0 olması imkansız bug olabilir. İşlemci'den de beslenemez çünkü R7 3600X'de dahili GPU yok.
diğer pc ile oynuyorum dedim görmediniz heralde neyse oynadigim pc de e7500 ati radeon hd 6230 (overclockladım 1040mhz cekirdek 1100mhz bellek hizi var) 4gb ram var

diğer PC ile oynuyorum dedim görmediniz heralde neyse oynadigim PC de e7500 ati radeon hd 6230 (overclockladım 1040mhz cekirdek 1100mhz bellek hizi var) 4gb RAM var
Ekran kartını işlemciden alıyor olabilir. Aygıt yöneticisinden ekran kartı devre dışı ise etkinleştirin. Hala olmazsa kasma donma ve FPS düşüklüğü yoksa bug'dır. Gösterge %0 olamaz.

Ekran kartını işlemciden alıyor olabilir. Aygıt yöneticisinden ekran kartı devre dışı ise etkinleştirin. Hala olmazsa kasma donma ve FPS düşüklüğü yoksa bug'dır. Gösterge %0 olamaz.
ayarları ortaya cekiyorum %99 98 oluyor fakat 55 fps oynarum bu guzel ama ara sira 1 fps ye drop oluyo dusuk aliyorum %20 oluyo 30fps den 1 e drop oluyo ben anlamadim

Geri