Yardım LoL Gpu Çıkarıldı Hatası Alıyorum

d0stuz

80+
Reaksiyon skoru
43
Son 2 3 gündür bilgisayarda oyun oynarken ekteki hatayı alıyorum İlk ısınmadan kaynaklıdır deyip temizledim fakat bir şey değişmedi. Driveri DDU ile silip tekrar yükeldim yine etki etmedi. Ara sıra ekran hafif yeşil olup resetleniyor. Oyundayken garip siyah çizgiler çıkıyor bir süre sonra Gpu hatası veriyor. Sorunu çözemedim. Yardımlarınız için Teşekkürler.
Post automatically merged:

Bu arada bilgisayarım bu tek farkı Windows 10 64bit kullanıyorum. Gpu driverıda orijinal.

Ekler

• 20210705_092440.jpg
    20210705_092440.jpg
    442.7 KB · Hit: 849
  • 20210705_092826.jpg
    20210705_092826.jpg
    3 MB · Hit: 478
Son düzenleme:
Birisi şöyle çözmüş.👇

"Arkadaşlar y(a)klaşık 1 yıldır bu sorunla uğraşıyordum. Başta bu hatayı vermiyordu. Ekran kartım AMD Radeon olduğundan, oyunlar bir anda kapanıp, AMD hata raporu gönderiyordu. Format attım fakat 1 hafta sonra tekrar başladı. Benim sorunum şöyle çözüldü; ekran kartımı DDU ile (güvenli modda olacak kesinlikle dikkat edin) kaldırdım ve daha sonra Windows Update'den driveri kurdum. En iyisi o oluyor çünkü Windows uygun olan sürücüyü kendi bulup kuruyor size. Bana eski bir sürüm olan driveri kurdu ve sorunum kalktı. Yeni sürümler bilgisayarım eski olduğundan uymuyormuş herhalde. Bunu bir deneyin. Yüksek ihtimalle düzelecektir. Diğer ekran kartı tipleri için çok bir şey diyemem fakat aynısını deneyin farklı bir ekran kartınız varsa. Bırakın Windows Update kursun driveri. İyi günler dilerim :)"

Birisi şöyle çözmüş.👇

"Arkadaşlar y(a)klaşık 1 yıldır bu sorunla uğraşıyordum. Başta bu hatayı vermiyordu. Ekran kartım AMD Radeon olduğundan, oyunlar bir anda kapanıp, AMD hata raporu gönderiyordu. Format attım fakat 1 hafta sonra tekrar başladı. Benim sorunum şöyle çözüldü; ekran kartımı DDU ile (güvenli modda olacak kesinlikle dikkat edin) kaldırdım ve daha sonra Windows Update'den driveri kurdum. En iyisi o oluyor çünkü Windows uygun olan sürücüyü kendi bulup kuruyor size. Bana eski bir sürüm olan driveri kurdu ve sorunum kalktı. Yeni sürümler bilgisayarım eski olduğundan uymuyormuş herhalde. Bunu bir deneyin. Yüksek ihtimalle düzelecektir. Diğer ekran kartı tipleri için çok bir şey diyemem fakat aynısını deneyin farklı bir ekran kartınız varsa. Bırakın Windows Update kursun driveri. İyi günler dilerim :)"
Ben güvenli modda değilken yapmıştım. Hemen deniyorum

2 maç girdim hata vermedi olayı çözemedim neyse umarım hata vermez. Yardımların için Teşekkürler.
(Konuyu şu anlık kapatmayacağım sorunun geçmiş olduğundan emin olana kadar açık kalacak.)
Umarım çözülmüştür sorunun.

2 maç girdim hata vermedi olayı çözemedim neyse umarım hata vermez. Yardımların için Teşekkürler.
(Konuyu şu anlık kapatmayacağım sorunun geçmiş olduğundan emin olana kadar açık kalacak.)
Kapatamıyorsun ki zaten :)

lol >ayarlar > oyun > eski direct sürümünü kullan tiki işaretle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,207
Üyeler
190,875
Son üye
Graverexx
Geri