LoL oynamaHacilar icinde hemen hemen her karaktere skin olan ve her karakterin acik oldugu bir hesap satin almak istiyorum, 2500 civari bir butcem var, nereden alabilirim ya da satmaya istekli var mi?
kısa ve özLoL oynama
adc dısı her car acık nerdeyse 40tane fakanda skin var 150sv fln hesap 1500e salarımHacilar icinde hemen hemen her karaktere skin olan ve her karakterin acik oldugu bir hesap satin almak istiyorum, 2500 civari bir butcem var, nereden alabilirim ya da satmaya istekli var mi?
2500e o kriterde hesap bulamazsıbadc dısı her car acık nerdeyse 40tane fakanda skin var 150sv fln hesap 1500e salarım
Haci biraz gec oldu onun icin . westte zaten 730 level hesabim var ama trde de guzel bir hesap alm almak istiyorumLoL oynama
Hocam biraz arastiricam, bulamazsam sana donus yapabilirimadc dısı her car acık nerdeyse 40tane fakanda skin var 150sv fln hesap 1500e salarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
2500e o kriterde hesap bulamazsıb
nasıl bir hesap arıyorsunuzHacilar icinde hemen hemen her karaktere skin olan ve her karakterin acik oldugu bir hesap satin almak istiyorum, 2500 civari bir butcem var, nereden alabilirim ya da satmaya istekli var mi?
2500 u akşamki Tottenham Arsenal macina kg 3.5 üst gir 6 k ya uzay çar al o zaman (Yatırım tavsiyesi değildir.)Haci biraz gec oldu onun icin . westte zaten 730 level hesabim var ama trde de guzel bir hesap alm almak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam biraz arastiricam, bulamazsam sana donus yapabilirim
dmden bakabilir misin?Hacilar icinde hemen hemen her karaktere skin olan ve her karakterin acik oldugu bir hesap satin almak istiyorum, 2500 civari bir butcem var, nereden alabilirim ya da satmaya istekli var mi?