Lol kurulum gerçekleştirilemiyor hatası

aynı sorunu yaşıyorum ama bende Vanguard Hatası bile vermiyor. Kur ekranında kaldım öyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çözüm bulursan veya düzelirse yazarsan sevinirim
valla çözemedim gecemi zehir etti boşu boşuna pc ye format attık bide.

setup dosyasını açamıyordum 4 saattir uğraşıyorum. Sadece tarih değiştirerek çözülebilecek bir sorun olması çok saçma
onu çözdük de şimdi de kurmuyor namussun bekliyor öyle oyunun kurulum dosyasını program files x86 ya attım yine olmadı .

Arkadaşlar çözüm aramayın sorun bu :D yarına kadar geçer bende tak diye girdi niyeyse.

riot games direkt tivit atmis dereceliyi falan kapatmislar cozeceklerini söylüyolar 1 2 gunde oynamayiverek cs girin

riot games direkt tivit atmis dereceliyi falan kapatmislar cozeceklerini söylüyolar 1 2 gunde oynamayiverek cs girin
tamamda ben oyuna giremiyorum demiyorum kuramıyorum bile :D Neyse bekleriz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Direkt oynanın yanında giriş sorunu var çözüyoruz yazıyor yani koskoca riot çözememiş 1 gün oynamayıverelim :D
oyuna girmeyi bırak kuramıyorum bile ona deli oldum neyse bekleriz.

Düzeldi mi aynı hata bende de var oyuna girmiyordu sildim yeniden yükleyeyim dedim dün akşam aynı sende verdiği hatayı veriyor bugün şimdi denedim gene aynı

Dostlar sorun çözüldü. Clinetin telif hakkı mı ney bitiyormuş 4 ocakta şirket bunu unutmuş :D düzeldi şuan sorun yok oyunda. Hala sorun yaşayan varsa 3 ocağa alsın bilgisayarın tarihini sorun çözülücektir. Feedlemeden safe oynayalım lütfen 🙏

Dostlar sorun çözüldü. Clinetin telif hakkı mı ney bitiyormuş 4 ocakta şirket bunu unutmuş :D düzeldi şuan sorun yok oyunda. Hala sorun yaşayan varsa 3 ocağa alsın bilgisayarın tarihini sorun çözülücektir. Feedlemeden safe oynayalım lütfen 🙏
hocam sorun clienti açması değil . 3 ocağa alıyoruz o hata ekranı gidiyor fakat oyunu kurmuyor istemci ekranında kur diyorsun bekliyor öyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,024
Üyeler
187,281
Son üye
R3₺r0
Geri