deadalive31
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
abi istersen baştan tekrar dene. olmazsa düzelene kadar denekafayı yememek elde değil ya. kaldı böyle yüklemiyor.
abi istersen baştan tekrar dene. olmazsa düzelene kadar denekafayı yememek elde değil ya. kaldı böyle yüklemiyor.
aynı sorunu yaşıyorum ama bende Vanguard Hatası bile vermiyor. Kur ekranında kaldım öylekafayı yememek elde değil ya. kaldı böyle yüklemiyor.
çözüm bulursan veya düzelirse yazarsan sevinirimkafayı yememek elde değil ya. kaldı böyle yüklemiyor.
valla çözemedim gecemi zehir etti boşu boşuna pc ye format attık bide.aynı sorunu yaşıyorum ama bende Vanguard Hatası bile vermiyor. Kur ekranında kaldım öyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çözüm bulursan veya düzelirse yazarsan sevinirim
setup dosyasını açamıyordum 4 saattir uğraşıyorum. Sadece tarih değiştirerek çözülebilecek bir sorun olması çok saçmavalla çözemedim gecemi zehir etti boşu boşuna pc ye format attık bide.
onu çözdük de şimdi de kurmuyor namussun bekliyor öyle oyunun kurulum dosyasını program files x86 ya attım yine olmadı .setup dosyasını açamıyordum 4 saattir uğraşıyorum. Sadece tarih değiştirerek çözülebilecek bir sorun olması çok saçma
bizde niye zort diye girmiyorArkadaşlar çözüm aramayın sorun buyarına kadar geçer bende tak diye girdi niyeyse.
Direkt oynanın yanında giriş sorunu var çözüyoruz yazıyor yani koskoca riot çözememiş 1 gün oynamayıverelimbizde niye zort diye girmiyor
tamamda ben oyuna giremiyorum demiyorum kuramıyorum bileriot games direkt tivit atmis dereceliyi falan kapatmislar cozeceklerini söylüyolar 1 2 gunde oynamayiverek cs girin
oyuna girmeyi bırak kuramıyorum bile ona deli oldum neyse bekleriz.Direkt oynanın yanında giriş sorunu var çözüyoruz yazıyor yani koskoca riot çözememiş 1 gün oynamayıverelim![]()
Düzeldi mi aynı hata bende de var oyuna girmiyordu sildim yeniden yükleyeyim dedim dün akşam aynı sende verdiği hatayı veriyor bugün şimdi denedim gene aynıarkadaşlar bu sorunu aşmak için npmam lazım? Yazılan ve videolarda gösterilen her şeyi denedim ancak olmadı.
Alıntıyı görüntüle
Düzeldi mi aynı hata bende de var oyuna girmiyordu sildim yeniden yükleyeyim dedim dün akşam aynı sende verdiği hatayı veriyor bugün şimdi denedim gene aynı
hocam sorun clienti açması değil . 3 ocağa alıyoruz o hata ekranı gidiyor fakat oyunu kurmuyor istemci ekranında kur diyorsun bekliyor öyleDostlar sorun çözüldü. Clinetin telif hakkı mı ney bitiyormuş 4 ocakta şirket bunu unutmuşdüzeldi şuan sorun yok oyunda. Hala sorun yaşayan varsa 3 ocağa alsın bilgisayarın tarihini sorun çözülücektir. Feedlemeden safe oynayalım lütfen
![]()