Yardım LoL mü oynamalıyım Valo mu?

Lol mü Valo mu? Hiçbirini oynama demeyin lütfen. Birini nedeniyle seçin. Hangisi daha az kanserdir? Daha fazla keyif alırım.
ikisini de oynuyorum valoyu iyi bi şekilde oynamak için hazırlık süreci aim kasma vs var sürekli dik olmak gerekiyo falan ama lolde hiç öyle dertlerin yok yatar pozisyonda bile oynarsın ve voice chat gibi bir derdin yok gece müziğini açıp chillersin (imkansız) bence lol

Teşekkürler lole başlamama kararı aldım. Roblox oynayacağım ben en güzeli o.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Roblox oynamaya karar verdim, teşekkürler.

Var olduğu için Roblox oynayacağım.

Roblox'a ne dersin
Olabilir neden olmasın. Sadece vpn cart curt uğraşman lazım. ama minecraft oyna inek besle ev yap rahat rahat takıl böyle huzurla dol bence. :)

Fortnite deneyebilirsiniz
Aa çok iyi olur. Aklıma gelmemişti. Teşekkürler.

Olabilir neden olmasın. Sadece vpn cart curt uğraşman lazım. ama minecraft oyna inek besle ev yap rahat rahat takıl böyle huzurla dol bence. :)
Vpn ile uğraşmama gerek yok ki. Goodbyedpi ile ping sorunu olmadan oynayabiliyoruz.

ikisini de oynuyorum valoyu iyi bi şekilde oynamak için hazırlık süreci aim kasma vs var sürekli dik olmak gerekiyo falan ama lolde hiç öyle dertlerin yok yatar pozisyonda bile oynarsın ve voice chat gibi bir derdin yok gece müziğini açıp chillersin (imkansız) bence lol
Hırslıyım ama ben kaybetmeye tahammülüm pek yok. Toksikler çoksa hala başlamamak daha iyi gibi sanırım emin olamadım.

Vpn ile uğraşmama gerek yok ki. Goodbyedpi ile ping sorunu olmadan oynayabiliyoruz.

Hırslıyım ama ben kaybetmeye tahammülüm pek yok. Toksikler çoksa hala başlamamak daha iyi gibi sanırım emin olamadım.
Ben cloudflare ile giriyordum hocam sorun olmuyordu ama o da olur yaz geldi her oyunu oynayın rahat rahat.(lol hariç)

valo derim çünkü lole başlayınca çlok çıkamıyorsun hemde bana göre valorant daha güzel geliyor çünkü ilk oynadığım rekabetçi oyunlardan biridir kendisi

Teşekkürler lole başlamama kararı aldım. Roblox oynayacağım ben en güzeli o.

Roblox oynamaya karar verdim, teşekkürler.

Var olduğu için Roblox oynayacağım.

Roblox'a ne dersin
harbi roblox ta sarar

İsterseniz birlikte oynayabilir hocam

Lol mü Valo mu? Hiçbirini oynama demeyin lütfen. Birini nedeniyle seçin. Hangisi daha az kanserdir? Daha fazla keyif alırım.
Cs2 oyna ama illa ki ikisi arasından diyorsan valo ama tekrar söylüyorum cs2

fortnite başlamamanı öneririm çok oynamak istiyorsan no build gir yoksa çok kanser oluyor
sana önerim roblox minecraft arası takıl sarar dress to impress falan

Cs2 ya evet vuruş hissi daha iyi paralı mı peki?
cs2 paralı değil fakat oyun içi kasa tarzı şeyler baya pahalı

fortnite başlamamanı öneririm çok oynamak istiyorsan no build gir yoksa çok kanser oluyor
sana önerim roblox minecraft arası takıl sarar dress to impress falan
Sağ ol G.O.A.T en güzeli hepsini deneyip öyle karar vermek olur. Ama kesin silerim FPS oyunlarını Roblox Minecraft oynarım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,574
Üyeler
183,447
Son üye
Bekutan
Geri