evren sana mesaj veriyor girme lole diye anla sendeNormal sitelere cs2 ye falan girebiliyorum ama ts ve lole girdiğimde bağlantı hatası diyor.
Hadi lol sıkıntı değil de tsye giremiyorum. Arkadaşlarla diğer oyunlara gireceğiz onda da bağlantı hatası veriyorevren sana mesaj veriyor girme lole diye anla sende
banada verdiği mesaj oyunun drop yemesi droplar başladığından beri lole girmedim mutluyum.
vpn ile denedinmi ? öyle açılıyorsa dns falan değiştirirsin belki düzelirHadi lol sıkıntı değil de tsye giremiyorum. Arkadaşlarla diğer oyunlara gireceğiz onda da bağlantı hatası veriyor
ts nedir?Kardeşimin pcde de denedim ts onda da açılmıyor.
Teamspeak dcnin daha ilkel ancak çok efsanevi versiyonu kullanması bilmeyene zor gelir ama kullananda bırakamaz.ts nedir?
İnternet kaynaklı dediğim gibi bi vpn dene 1.1.1.1 örnek, olmazsa eğer dns değiştirirsin yada good bye dpi indirirsin.Kardeşimin pcde de denedim ts onda da açılmıyor.
hocam teamspeakı bılıyorum ts dıyınce cok karıstı kafam tesekkurler bılgılendırmeler ıcınTeamspeak dcnin daha ilkel ancak çok efsanevi versiyonu kullanması bilmeyene zor gelir ama kullananda bırakamaz.
Arkadaşlar dcde diye dcye geçmiştim yoksa ts3 ü salmazdım.
VPN denedim DNS değiştirmeyi denedim hala aynı. Müşteri hizmetlerine ulasabilirsem ilk önce bı sovecem galibaTeamspeak dcnin daha ilkel ancak çok efsanevi versiyonu kullanması bilmeyene zor gelir ama kullananda bırakamaz.
Arkadaşlar dcde diye dcye geçmiştim yoksa ts3 ü salmazdım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnternet kaynaklı dediğim gibi bi vpn dene 1.1.1.1 örnek, olmazsa eğer dns değiştirirsin yada good bye dpi indirirsin.