Güzel kardeşim çözüm üzerine indirdim demek istedim. Zaten normal indirmiştim. Belki çare olur diye denedim ama olmadı. Amacım oyun oynamak değil sorun çözmek.epic ten niye indirdin ki normal kendinden indir. ayriyeten bugün girmiyoruz kardo inadına mı giricen?
Anlamadim bugunun amaci neepic ten niye indirdin ki normal kendinden indir. ayriyeten bugün girmiyoruz kardo inadına mı giricen?
Kutuları için yapıcaktık ama zaten riot 2 gün önceden vazgeçtiklerini duyurdu yani bugün girmekte sorun olmaz diye düşünüyorum zaten istediğimiziıı yaptılarAnlamadim bugunun amaci ne
Vah vah bu kadar çabuk mu kanıyor bu topluluk, bende bir şey sanmıştım oyuncular protesto kararı alınca.Kaldırılan hextech
Kutuları için yapıcaktık ama zaten riot 2 gün önceden vazgeçtiklerini duyurdu yani bugün girmekte sorun olmaz diye düşünüyorum zaten istediğimiziıı yaptılar
Riot client baslat hesaptan cikis yap bilgisayarı resle riot client acip hesabina girNe yaptıysam sorunu çözemedim. Başka klasöre kurdum. Epic Games üzerinden indirdim. Dosyaları onardım. Windows Defender kapadım. Ne yapıcam bilmiyorum.
Protestonun amacı belli olması gerekenler geri geldi ha yine de yapmak isteyen yapar protestosunu riot işin ciddiyetini anlar belkiVah vah bu kadar çabuk mu kanıyor bu topluluk, bende bir şey sanmıştım oyuncular protesto kararı alınca.
Sen protestoya kalkıp atılan en ufak geri adımda vazgeçersen gelecekte ciddiye alınmazsın. Eski düzende bir yılda 10 sandık alıyorsak şuan 5 sandık alabileceğiz ve siz buna okay gibisiniz.Protestonun amacı belli olması gerekenler geri geldi ha yine de yapmak isteyen yapar protestosunu riot işin ciddiyetini anlar belki