Neler Yeni

LOL yeniden başlat hatası

FBMI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
İlkan Olgun Demir
Ne yaptıysam sorunu çözemedim. Başka klasöre kurdum. Epic Games üzerinden indirdim. Dosyaları onardım. Windows Defender kapadım. Ne yapıcam bilmiyorum.

Ekler

• lol sorun.png
    lol sorun.png
    296.5 KB · Hit: 33
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,308
İsim
Yuzarsef
epic ten niye indirdin ki normal kendinden indir. ayriyeten bugün girmiyoruz kardo inadına mı giricen?

FBMI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
İlkan Olgun Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
epic ten niye indirdin ki normal kendinden indir. ayriyeten bugün girmiyoruz kardo inadına mı giricen?
Güzel kardeşim çözüm üzerine indirdim demek istedim. Zaten normal indirmiştim. Belki çare olur diye denedim ama olmadı. Amacım oyun oynamak değil sorun çözmek.

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
831
İsim
Ahmet
Bugün ritoyu protesto günü girme kardo boş ver.

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Enis Solak
Kaldırılan hextech

Kutuları için yapıcaktık ama zaten riot 2 gün önceden vazgeçtiklerini duyurdu yani bugün girmekte sorun olmaz diye düşünüyorum zaten istediğimiziıı yaptılar
Vah vah bu kadar çabuk mu kanıyor bu topluluk, bende bir şey sanmıştım oyuncular protesto kararı alınca.

aerys_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
İlker Akkaya
Başlat > Hizmetler > vgc > otomatik yazanı seçip başlat tıkla uygula de oyunu kapat aç dene

ceham

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Ali İhsan
Ne yaptıysam sorunu çözemedim. Başka klasöre kurdum. Epic Games üzerinden indirdim. Dosyaları onardım. Windows Defender kapadım. Ne yapıcam bilmiyorum.
Riot client baslat hesaptan cikis yap bilgisayarı resle riot client acip hesabina gir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mümkünse de 28 şubatta girme

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Enis Solak
Protestonun amacı belli olması gerekenler geri geldi ha yine de yapmak isteyen yapar protestosunu riot işin ciddiyetini anlar belki
Sen protestoya kalkıp atılan en ufak geri adımda vazgeçersen gelecekte ciddiye alınmazsın. Eski düzende bir yılda 10 sandık alıyorsak şuan 5 sandık alabileceğiz ve siz buna okay gibisiniz.

Top Bottom