Tek lane oyna belki 2 belli şampiyonlarda geliştir çoğu zaman metada olan o şampiyonların dışına çıkma 3 şampiyon yeter gerisi senin ayırdığın vakte bağlı bol bol oynamak lazım o herolarla .lolde kendimi geliştirmek istiyorum ama ne yapabileceğimi bilmiyorum oynadığım laneler jungle,sup,top,mid bu lanelerde kendimi nasıl geliştirebilirim gümüş eloda oynuyorum şu an
video izleyereklolde kendimi geliştirmek istiyorum ama ne yapabileceğimi bilmiyorum oynadığım laneler jungle,sup,top,mid bu lanelerde kendimi nasıl geliştirebilirim gümüş eloda oynuyorum şu an
knk tek lane oynamak sıkıyor mesela ben bazen kata oynamak istiyom bazen swain o yüzden kendimi her lanede geliştirirsem bence daha iyi olur birde her lanede 2,3 tane şampiyonda ustalaşmaya çalışıyorumTek lane oyna belki 2 belli şampiyonlarda geliştir çoğu zaman metada olan o şampiyonların dışına çıkma 3 şampiyon yeter gerisi senin ayırdığın vakte bağlı bol bol oynamak lazım o herolarla .
bütün günüm onlarla geçiyorvideo izleyerek
Lynex çerez naru closer izliyorsun sabah akşam zaten 2 lig atladın makro harektler çalılıyorsun 1 lig daha matchupları öğreniyorsun 1 lig daha tamamdır artık msi da oynaybilirsnlolde kendimi geliştirmek istiyorum ama ne yapabileceğimi bilmiyorum oynadığım laneler jungle,sup,top,mid bu lanelerde kendimi nasıl geliştirebilirim gümüş eloda oynuyorum şu an
matchupları elimden geldiğince öğrenmeye çalışıyom lynx izliyom makro harektler dediğin ne knkmLynex çerez naru closer izliyorsun sabah akşam zaten 2 lig atladın makro harektler çalılıyorsun 1 lig daha matchupları öğreniyorsun 1 lig daha tamamdır artık msi da oynaybilirsn
Sağ sol doge mesela duvarın dibinde adam var trash oynuyorsun adam geriye doğru hareket yapacak GM falan değilse hooku koşu yoluna değil geriye atıcaksın böyle böyle tecrübe kazanarak iyileşirsinmatchupları elimden geldiğince öğrenmeye çalışıyom lynx izliyom makro harektler dediğin ne knkm
supda morgana oynadığımdan öyle şeylere alışmaya çalışıyorum saol önerilerin içinSağ sol doge mesela duvarın dibinde adam var trash oynuyorsun adam geriye doğru hareket yapacak GM falan değilse hooku koşu yoluna değil geriye atıcaksın böyle böyle tecrübe kazanarak iyileşirsin
Morgana q sunada aynı şeyler geçerli mesela malphite r si geliyor morganasın adc ne e atma refleksini verebilmen lazımsupda morgana oynadığımdan öyle şeylere alışmaya çalışıyorum saol önerilerin için
YouTubeda öğretici videolar var onları izle bencelolde kendimi geliştirmek istiyorum ama ne yapabileceğimi bilmiyorum oynadığım laneler jungle,sup,top,mid bu lanelerde kendimi nasıl geliştirebilirim gümüş eloda oynuyorum şu an