DirectX denilen Grafik ayarı.bu nedir?
DirectX denilen Grafik ayarı.
sadece LoL oynarken, klavyede Fn+F5 F6 F7 gibi müzik durdurma değiştirme fonksiyonlarını kullanırken Spotify'ın küçük ekranı çıkınca FPS 200'den birden 16-20'lere düşüyor.sorun nedir?(ama çerçeveli modda kullanırsam bu sorun ortadan kalkıyor veya dx 9 modunu açarsam)Eski sürümü kullanıyor açınca
sadece LoL oynarken, klavyede Fn+F5 F6 F7 gibi müzik durdurma değiştirme fonksiyonlarını kullanırken Spotify'ın küçük ekranı çıkınca FPS 200'den birden 16-20'lere düşüyor.sorun nedir?(ama çerçeveli modda kullanırsam bu sorun ortadan kalkıyor veya dx 9 modunu açarsam)Eski sürümü kullanıyor açınca
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tiklemene gerek yok tiklersen fps artar tiklemessen en güncel olanı kullanır daha iyi görüntü kalitesi alırsın
Oyun açık iken, görev yöneticisinden ayrıntılar sekmesine tıklayın. Açılan kısımda League Of Legends'e sağ tıklayıp öncelik ayarla kısmından yükseği seçin. Unutma, mavi olan LoL uygulamasını ayarlayacaksın. LeagueClient'i değil.sadece LoL oynarken, klavyede Fn+F5 F6 F7 gibi müzik durdurma değiştirme fonksiyonlarını kullanırken Spotify'ın küçük ekranı çıkınca FPS 200'den birden 16-20'lere düşüyor.sorun nedir?(ama çerçeveli modda kullanırsam bu sorun ortadan kalkıyor veya dx 9 modunu açarsam)
Oyun açık iken, görev yöneticisinden ayrıntılar sekmesine tıklayın. Açılan kısımda League Of Legends'e sağ tıklayıp öncelik ayarla kısmından yükseği seçin. Unutma, mavi olan LoL uygulamasını ayarlayacaksın. LeagueClient'i değil.
Eski sürümü kullanıyor açınca
Tiklemene gerek yok tiklersen fps artar tiklemessen en güncel olanı kullanır daha iyi görüntü kalitesi alırsın
Eski sürümü kullanıyor açınca
DirectX(grafik ayarı)bu nedir?
lol hakkında bir bilgim yok maalesef şey ayarı varmı lol'De köşesiz pencereli mod bu ayarı uyguladığında'da aynısını yapıyormuekran kartımda sorun olabilir mi?diger oyunlarda sıkıntı yok.
işe yaramadı.Oyun açık iken, görev yöneticisinden ayrıntılar sekmesine tıklayın. Açılan kısımda League Of Legends'e sağ tıklayıp öncelik ayarla kısmından yükseği seçin. Unutma, mavi olan LoL uygulamasını ayarlayacaksın. LeagueClient'i değil.
yok.sadece pencereli modu var.onda sorun yok işte.lol hakkında bir bilgim yok maalesef şey ayarı varmı lol'De köşesiz pencereli mod bu ayarı uyguladığında'da aynısını yapıyormu
Biliyorum zaten,bilgisayarı eski ise tiki koyması daha iyi olur dicektim.Gerekte yokmuş zaten sistemi yeterli.Eski sürümü kullanıyor açınca
sana bilmiyorsun demedimki ben diğer arkadaşa yazdım ne diye sorduğu için kaplama kalitesini düşürür dedimBiliyorum zaten,bilgisayarı eski ise tiki koyması daha iyi olur dicektim.Gerekte yokmuş zaten sistemi yeterli.
Tamam beni etiketlemişsin onun için dedim.sana bilmiyorsun demedimki ben diğer arkadaşa yazdım ne diye sorduğu için kaplama kalitesini düşürür dedim
pardon yanlış kişiyi tag lemişimTamam beni etiketlemişsin onun için dedim.