Desteğe yazıp neden banlandığını öğrenebilirsinLolden durduk yere ban yedım sadece arkada blitz programı açıktı, Blitz'in ne oldugunu biliyorsunuz zaten ne yapmalıyım?
Hesabına senden başka giren var mı? Eğer varsa lolskin kullanmış olabilir.Lolden durduk yere ban yedım sadece arkada blitz programı açıktı, Blitz'in ne oldugunu biliyorsunuz zaten ne yapmalıyım?
Lolskin eskiden ban atıyorduHesabına senden başka giren var mı? Eğer varsa lolskin kullanmış olabilir.
Kanka hesabın çalınmadıysa lolden durduk yere ban yemen imkansız gibi bişiLolden durduk yere ban yedım sadece arkada blitz programı açıktı, Blitz'in ne oldugunu biliyorsunuz zaten ne yapmalıyım?
Tam tersi eskiden ban sebebi değildi. Şu an öyle.Lolskin eskiden ban atıyordu
Kanka uzun zamandır lol oyuncusuyum neredeyse her türlü uygulamayı yazılımı kullandım az çok biliyorum son 3 senede 1 hesabım bile ban yemedi lolskinden ama yinede sen bilirsinTam tersi eskiden ban sebebi değildi. Şu an öyle.
Ben bilmem, riot bilir. Senin ban yememiş olman riotun kullanmayı yasakladığı gerçeğini değiştirmiyor değil mi?Kanka uzun zamandır lol oyuncusuyum neredeyse her türlü uygulamayı yazılımı kullandım az çok biliyorum son 3 senede 1 hesabım bile ban yemedi lolskinden ama yinede sen bilirsin
Tamam kankam sensinBen bilmem, riot bilir. Senin ban yememiş olman riotun kullanmayı yasakladığı gerçeğini değiştirmiyor değil mi?
Riot Games LoLSkin Açıklaması
Adamlar o kadar bıkmışki artık açıklama yapmak durumunda kalmışlar. LoL, CS gibi oyunlarda bunların kullanımı yasak bakın, kullanıp kullanıp ben bir şey yapmadım haksız yere ceza alıyorum diye burda konu açmayın artık:) Herkese selamlar sevgili dostlar, Gün geçmiyordu ki Riot Xecthar...www.technopat.netLoLSkin kullanan oyuncuları banlayan Riot, bir açıklama daha paylaştı
LoLSkin banları hakkında önemli bir açıklama daha yapıldı.playerbros.com
2019'dan bu yana başka bir açıklama var mı? 2019 da yasaklandı Bir de tamam kanka sensin diyo LKFNGDFKŞLGGMLAFADGSFHDGTamam kankam sensin Alıntıyı görüntüle
Her zaman ban sebebiydi ben hiç yemedim ama yiyen arkadaşlarım oldu belli edilmesi zor ama fark edilirsen banı yersinTam tersi eskiden ban sebebi değildi. Şu an öyle.
Yasak program çünkü.Lolden durduk yere ban yedım sadece arkada blitz programı açıktı, Blitz'in ne oldugunu biliyorsunuz zaten ne yapmalıyım?