Bu günlerse istemci sapıttı gibi geliyo bana kanka.oyuna giriyorum ve client böyle kalıyor.oyunu silip yükledim hala düzelmedi riota ticket attım cevap da gelmedi.
Alıntıyı görüntüle
Bir süre bekleyin ondan sonra deneyin düzeliyor bende de oluyor aradaoyuna giriyorum ve client böyle kalıyor.oyunu silip yükledim hala düzelmedi riota ticket attım cevap da gelmedi.
Alıntıyı görüntüle
banlanmış olabilirsin ticket atıp öğrenoyuna giriyorum ve client böyle kalıyor.oyunu silip yükledim hala düzelmedi riota ticket attım cevap da gelmedi.
Alıntıyı görüntüle
uyarılmadan banlanacağımı sanmıyorum.banlanmış olabilirsin ticket atıp öğren
dünden beri böyle silip yükledim hiçbirşey değişmediBir süre bekleyin ondan sonra deneyin düzeliyor bende de oluyor arada
başka hesabım yok.arkadaşıma vereyim bir de o denesin benim hesapla girmeyi bakayımfarklı bir hesapla denedin mi ?
yeni hesap aç 2 dk dene yeni hesapta da olursa pc de sorun vardır onda olmazsa hesapta sorun vardırbaşka hesabım yok.arkadaşıma vereyim bir de o denesi benim hesapla girmeyi bakayım
şuan benim tr sunucusundaki hesabım da öyle ve büyük ihtimal banlandığı için oldu daha önce de farklı bir hesapta aynı problemi yaşamıştım uyarılmadan da ban atılıyor oyunda ticket atıp öğrenebilirsin ha bir de daha önce i ile başalayan bir kullanıcı adı benim istemcimi bug'a sokmuştu benzer bir durum olmuş olabilir sende de ticket at hemen cevaplarlaruyarılmadan banlanacağımı sanmıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
dünden beri böyle silip yükledim hiçbirşey değişmedi
2 ticket attım hala bekliyorum 3 gündür cevap vermedilerşuan benim tr sunucusundaki hesabım da öyle ve büyük ihtimal banlandığı için oldu daha önce de farklı bir hesapta aynı problemi yaşamıştım uyarılmadan da ban atılıyor oyunda ticket atıp öğrenebilirsin ha bir de daha önce i ile başalayan bir kullanıcı adı benim istemcimi bug'a sokmuştu benzer bir durum olmuş olabilir sende de ticket at hemen cevaplarlar
he ticket attığında sıranın sonuna düşersin bir kere atıp bekle2 ticket attım hala bekliyorum 3 gündür cevap vermediler