Merhaba 3-4 gün önce açtığım konuda LoL oynamamı önerdiler. Ben de başladım 12 seviye oldum, Dark'in Kayn öğreniyorum hala şimdiye kadar rehberlerde gördüğüm sitelerde gördüğüm itemlerle oynuyordum. Forumlara bakındım ama karşıya göre karakterine göre seçmen gerek diyorlar. Ben tam anlayamadım ad karakter varsa karşıda benim ne kasmam lazım, AP varsa karşıda ne kasmam lazım, karşıdakilerin ad AP karakter olup olmadığını nasıl anlarım, tank karakteri nasıl anlarım, tank karakter nedir, tank karaktere karşı ne kasmam lazım? Oyunda daha bilmediğim terimler varsa ve onları da yazarsanız sevinirim. Oyunu çok sevdim onun için biraz kendimi geliştirmek istiyorum.
Not: Gelip bırak oyunu ben bıraktım hayatım değişti falan demeyin, evet kitlesi biraz saçmalıyor olabilir kimsenin yazdıklarını görmüyorum. Nasıl göreceğimi de bilmiyorum şu anlık güzel böyle eğleniyorum.
Not: Gelip bırak oyunu ben bıraktım hayatım değişti falan demeyin, evet kitlesi biraz saçmalıyor olabilir kimsenin yazdıklarını görmüyorum. Nasıl göreceğimi de bilmiyorum şu anlık güzel böyle eğleniyorum.