Oluyor soğutucuyu biraz yükseltin etkisini fark edersiniz soğutucunuz kalitesiz ise pek bi etki hissetmesenizde yükseldiği için azda olsa düşerHp victus 16 laptobuma zalman ns 3000 soğutucusu taktım hiçbir etkisini göremedim acaba bu laptoplarda alttan soğutucunun bir etkisi olmuyor mu yoksa başka bir sorun mu var
ns 3000 kaliteli soğutucudur ve fiyatı da tuzludur.Oluyor soğutucuyu biraz yükseltin etkisini fark edersiniz soğutucunuz kalitesiz ise pek bi etki hissetmesenizde yükseldiği için azda olsa düşer
Ne kadarlık bir beklentin vardı?Hp victus 16 laptobuma zalman ns 3000 soğutucusu taktım hiçbir etkisini göremedim acaba bu laptoplarda alttan soğutucunun bir etkisi olmuyor mu yoksa başka bir sorun mu var
Dediğim gibi kalitesiz ise ise yazdım oraya bakamadım ondan kalitesiz ise yazdımns 3000 kaliteli soğutucudur ve fiyatı da tuzludur.
discrete ve performance modunda phasmofobiada işlemci 75 ekran kartı 65 derece civari gezdi ve laptobun fanları aşırı sesliydi 5000-5800 rpm arası gezindins 3000 kaliteli soğutucudur ve fiyatı da tuzludur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne kadarlık bir beklentin vardı?
Laptop un fanlarını turboya al kulaklığını tak yeter azcıkta yerden yükselt tamam soğutucu olayı hikayediscrete ve performance modunda phasmofobiada işlemci 75 ekran kartı 65 derece civari gezdi ve laptobun fanları aşırı sesliydi 5000-5800 rpm arası gezindi
oyun oynarken illa o fanları turboya alıp sese katlanmam gerek sanırım en azından ısınmanın önüne geçerimLaptop un fanlarını turboya al kulaklığını tak yeter azcıkta yerden yükselt tamam soğutucu olayı hikaye