🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
kanalın ismi ne
Konu başlığında yazıyor dostum.kanalın ismi ne
ne biçim bir aptalsın sen bilader adam click bait yapmamıs vatan bilgisayarda böyle bir durum var diye videosunu çekmiş. zaten adam video içinde anlatmış bütün olayı. yersiz yersiz konular açıp milletin emeğiyle oynamayın.
Gördüğünüz gibi clickbait'in dibine vurmuş yine. O sistemin gerçek olmadığını anlamak zor olmamalı, bildiği halde videosunu çekiyor izlenme için. İzlemeyin, izlettirmeyin kanalı.
sana ne yaptı ki nefret ediyorsun çok merak ediyorum adam vatanda mağaza müdür yardımcısı. köy okullarına pc bağışı yaptı. bir sürü öğrenciye çekiliş yolu ile bilgisayar ve tablet verdi. 10 dan fazla bilgisayar çekilişi yaptı ve suanda instagramdan takip ettiğim kadarı ile kızılay gönüllü ekibine girmiş sel felaketine yardımcı oluyor. bu adamın emeği ödenmez. senin izlediğin hiçbir youtuberin yapmadıgını yapan bir adam.Nefret ediyorum bu adamdan
satın alan kişilerin satışları iptal olmuş. adam vatan bilgisayarda müdür yardımcısı. konu hakkında hemen aradı destek ekibini çözdülerDün gece bende uyardım ve dediği aynen şu " Videosunu çektim. Stok bitti. Ne demek sence var mı? Adamlar satın aldı stok 2 dakikada bitti."
anladığım kadarıyla bu adamın koyu bi fanısınne biçim bir aptalsın sen bilader adam click bait yapmamıs vatan bilgisayarda böyle bir durum var diye videosunu çekmiş. zaten adam video içinde anlatmış bütün olayı. yersiz yersiz konular açıp milletin emeğiyle oynamayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
sana ne yaptı ki nefret ediyorsun çok merak ediyorum adam vatanda mağaza müdür yardımcısı. köy okullarına pc bağışı yaptı. bir sürü öğrenciye çekiliş yolu ile bilgisayar ve tablet verdi. 10 dan fazla bilgisayar çekilişi yaptı ve suanda instagramdan takip ettiğim kadarı ile kızılay gönüllü ekibine girmiş sel felaketine yardımcı oluyor. bu adamın emeği ödenmez. senin izlediğin hiçbir youtuberin yapmadıgını yapan bir adam.
satın alan kişilerin satışları iptal olmuş. adam vatan bilgisayarda müdür yardımcısı. konu hakkında hemen aradı destek ekibini çözdüler
knk sen adamın avukatımısınne biçim bir aptalsın sen bilader adam click bait yapmamıs vatan bilgisayarda böyle bir durum var diye videosunu çekmiş. zaten adam video içinde anlatmış bütün olayı. yersiz yersiz konular açıp milletin emeğiyle oynamayın.
sana ne yaptı ki nefret ediyorsun çok merak ediyorum adam vatanda mağaza müdür yardımcısı. köy okullarına pc bağışı yaptı. bir sürü öğrenciye çekiliş yolu ile bilgisayar ve tablet verdi. 10 dan fazla bilgisayar çekilişi yaptı ve suanda instagramdan takip ettiğim kadarı ile kızılay gönüllü ekibine girmiş sel felaketine yardımcı oluyor. bu adamın emeği ödenmez. senin izlediğin hiçbir youtuberin yapmadıgını yapan bir adam.
satın alan kişilerin satışları iptal olmuş. adam vatan bilgisayarda müdür yardımcısı. konu hakkında hemen aradı destek ekibini çözdüler
lord bilmemne gizli görevde sanırımknk sen adamın avukatımısın
Lord pc abime söyler misin hep videolarına yorum atıyorum bana cevap vermiyor. Ona sormam gereken önemli bilgiler var. Overclock nası yapılır öğretsin bana bide soğutucu önersin lütfen ulaşır mısın abimene biçim bir aptalsın sen bilader adam click bait yapmamıs vatan bilgisayarda böyle bir durum var diye videosunu çekmiş. zaten adam video içinde anlatmış bütün olayı. yersiz yersiz konular açıp milletin emeğiyle oynamayın.
instagramdan yazsana herkese cevap veriyor knk zaten görünceLord pc abime söyler misin hep videolarına yorum atıyorum bana cevap vermiyor. Ona sormam gereken önemli bilgiler var. Overclock nası yapılır öğretsin bana bide soğutucu önersin lütfen ulaşır mısın abime